ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 October, 2023 - 19:04

Categories: 

Υπό κρίση Φρέιρε και Πορόζο στον Ολυμπιακό

Ο νέος Ολυμπιακός που χτίστηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε από τους Κορδόν αι Μαρτίνεθ έχει παρουσιάσει αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Σε κάθε περίπτωση ξεχειλίζει από ποιότητα μεσοεπιθετικά  όπως άλλωστε φανερώσουν  και τα 31 συνολικά τέρματα που έχει σημειώσει σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα πολλές από τις νίκες του, τις συνδύασε με ευρεία σκορ και ελκυστικό ποδόσφαιρο, ωστόσο,  εξακολουθούν να παρουσιάζουν πολλές αμυντικές αδυναμίες. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν εδώ και δεκαπέντε μήνες τον στόπερ – ηγέτη, ο οποίος με την ποιότητα, την πείρα, τις παραστάσεις και την προσωπικότητά του θα μπορέσει να επιβληθεί, θα εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του. Ο Κορδόν και ο Μαρτίνεθ ήλπιζαν να το βρουν αυτό στο πρόσωπο του Φρέιρε, ενώ πιστεύουν και στις δυνατότητες του Πορόζο. Όμως, ο Αργεντινός δεν κάνει την διαφορά για την ώρα -έχει παίξει σε εννέα αγώνες και έχει 706 λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις- και ο κεντρικός αμυντικός από το Εκουαδόρ έχει παίξει ελάχιστα -μόλις 130΄ σε πρωτάθλημα και Europa League.

Σε κάθε περίπτωση το προσεχές διάστημα και ο … αγωνιστικός Γολγοθάς που περιμένει τους Πειραιώτες σε όλες τις διοργανώσεις (σ.σ. αρχής γενομένης από το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 22 Οκτωβρίου) προβλέπεται να είναι καθοριστικό και για τους δυο νεοφερμένους κεντρικούς αμυντικούς Διάστημα στο οποίο θα αποφασίσουν ο αθλητικός διευθυντής και ο προπονητής του Ολυμπιακού, αν όντως μπορούν να ηγηθούν στα στόπερ, ή θα χρειαστεί να αναζητηθεί άλλη λύση τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

 

Ομάδα: