ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 October, 2023 - 20:32

Categories: 

Φαβορί Ντόη-Ρέτσος για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού

Στον Ολυμπιακό τα πάντα πλέον κινούνται γύρω από το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Παναθηναϊκό.  Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά ότι σε περίπτωση νίκης θα έχουν πετύχει πολύ σημαντικό άλμα για την κατάκτηση του τίτλου, και αυτομάτως θα έχουν αποκτήσει σημαντική ψυχολογική «ντόπα» ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Γουέστ Χαμ.

Με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της τακτικής, αλλά και την βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, προβάδισμα για το κέντρο της άμυνας έχουν αποκτήσει οι Ντόη και Ρέτσος. Όσον αφορά τον Φρέιρε  ο Αργεντινός στόπερ  χθες αναλώθηκε σε πιο έντονο πρόγραμμα αλλά ακόμα δεν είναι στην κατάσταση που πρέπει για να μπορέσει να ανταποκριθεί με την απαραίτητη ένταση όχι σε ένα  αλλά σε ένα σερί αγώνων φοβερά ανταγωνιστικοί. Από κει και πέρα, με το ματς της Γουέστ  Χαμ να ακολουθεί και υπό την έννοια ότι ο Μαρτίνεθ δεν θα έχει το Ντόη μαζί του  εξαιτίας της αποβολής του στη Σερβία, αυτό δίνει λίγο περισσότερο χρόνο στον Φρέιρε. Χωρίς να σημαίνει πως αν χρειαστεί  δεν θα μπορέσει να βοηθήσει στο ντέρμπι.

Ομάδα: