ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 November, 2023 - 22:48

Categories: 

Φαλ: «Σταματήσαμε να παίζουμε στο δεύτερο δεκάλεπτο…»

 

Σε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Μπασκόνια με 74-75 υποχρεώθηκε ο Ολυμπιακός και έτσι υποχώρησε στο 3-4 στην φετινή Ευρωλίγα, ο Μουστάφσα Φαλ, που … έπαιξε και για τον ανέτοιμο Μιλουτίνοφ εστίασε  στην κάκιστη εικόνα των «ερυθρόλευκων» στη δεύτερη περίοδο του ματς, όταν οι φιλοξενούμενοι έφτιαξαν σερί 30-9, ενώ τόνισε ότι η άμυνα ήταν σωστή στο νικητήριο σουτ του ΜακΙντάιρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σέντερ του Ολυμπιακού:

«Το κακό και η δυσκολία της βραδιάς ξεκίνησε από το δεύτερο δεκάλεπτο, όπου σταματήσαμε να παίζουμε. Βρήκαν ρυθμό και πολλά ελεύθερα σουτ και πήραν διαφορά 11 πόντων, η οποία ήταν πάρα πολύ μεγάλη και δεν έπρεπε να συμβεί».

Για την προσπάθεια του Ολυμπιακού να πάρει τη νίκη στο τέλος: «Είχα 0.7 δευτερόλεπτα, δεν είχαμε πολύ χρόνο, πάλευα για να πάρω μια καλή θέση, επομένως δεν μπορούσαν να γίνουν πάρα πολλά πράγματα. Έκανα ένα τιπ στην μπάλα, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να μπει».

 

Για το νικητήριο σουτ του ΜακΙντάιρ: «Ήταν ένα καλό σουτ, κατάφερε να το βάλει, δεν μπορώ να πω ότι κάναμε κάτι λάθος στην τελευταία άμυνα. Το λάθος ήταν ότι δεν κερδίσαμε το παιχνίδι πιο νωρίς και επιτρέψαμε να πάει στην τελευταία φάση».

Ομάδα: