ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 August, 2023 - 15:56

Categories: 

Φαλ: «Στον Ολυμπιακό πασάρουμε όλοι και μου αρέσει αυτό»

Για την έφεσή του στις ασίστ μίλησε ο Μουσταφά Φαλ.

Ο σέντερ της Γαλλίας τόνισε πως είναι μία φιλοσοφία που του αρέσει πολύ και η οποία εφαρμόζεται συνεχώς στον Ολυμπιακό, γι’ αυτό και το κάνει σχεδόν… αυτόματα.

«Πάντα ήμουν από τους παίκτες που του άρεσε να πασάρουν. Αυτό, το κάνω ακόμη περισσότερο στον Ολυμπιακό. Είναι μία φιλοσοφία και ένα σύστημα που ψάχνεις να βρεις το σουτ με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Μου αρέσει πολύ αυτό στο παιχνίδι μου και γι’ αυτό μου βγαίνει αυτόματα», δήλωσε ο Γάλλος σέντερ των «ερυθρόλευκων» και πρόσθεσε:

«Οι ομάδες πλέον κάνουν παγίδες στο λόου ποστ, κλείνοντας τη ρακέτα ή το πικ εν ρολ. Αυτό, δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες για τους περιφερειακούς. Εάν βάλουν και τα σουτ, τότε ακόμη καλύτερα. Όταν είναι εκτός παρκέ οι Ντε Κολό και Μπατούμ θα πρέπει να δημιουργήσεις. Ο Οκόμπο είναι σκόρερ και είναι πολύ καλός σ’ αυτό που κάνει. Εγώ προσπαθώ να δημιουργήσω καταστάσεις».

 

Ομάδα: