ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 January, 2022 - 13:50

Categories: 

Φαντιγκά: «Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα!»

 

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού παραχώρησε ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά. Με τον νεοφερμένο Γάλλο μέσο να εκφράζει τον ενθουσιασμό του για το μεγαλείο των Πρωταθλητών τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα με πολλούς τίτλους.

Παράλληλα, δεν έκρυψε τη σφοδρή επιθυμία του να κατακτήσει πολλούς τίτλους και να γράψει ιστορία φορώντας τα «ερυθρόλευκα», ενώ τέλος ανέφερε πως θέλει να κάνει χαρούμενους τους φιλάθλους της ομάδας.

 «Ειλικρινά, το ότι υπάρχουν πολλοί Γάλλοι στην ομάδα θα με βοηθήσει πολύ στην προσαρμογή μου τον πρώτο καιρό. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος. Ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα, έχει πολλούς τίτλους.

Ελπίζω να κερδίσω τίτλους, αυτό είναι το πιο σημαντικό και να γράψω ιστορία με τον τρόπο μου, αυτό ελπίζω. Είμαι πολύ χαρούμενος που σας γνωρίζω, πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ελπίζω να κάνω μεγάλα πράγματα και να σας κάνω χαρούμενους επίσης».