ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 July, 2022 - 19:36

Categories: 

Φιλική «τεσσάρα» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Λίβερπουλ

Ιδανικότερο ντεμπούτο -έστω κι ανεπίσημο- στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Έρικ Τεν Χαγκ. Ο Ολλανδός τεχνικός είδε τη νέα του ομάδα να διαλύει 4-0 την αιώνια αντίπαλό της, Λίβερπουλ, σε φιλική αναμέτρηση στην Μπανγκόκ και να ξεκινά με το... δεξί τη θητεία του στους «κόκκινους διαβόλους».

Σ' ένα παιχνίδι, όπου ο Γιούργκεν Κλοπ χρησιμοποίησε ούτε λίγο ούτε πολύ... 32 παίκτες, μεταξύ αυτών και τον Κώστα Τσιμίκα για 30', εν αντιθέσει με τον ομόλογό του στον απέναντι πάγκο που έβαλε αρκετούς βασικούς. Το ντεμπούτο τους πραγματοποίησαν οι Νούνιες και Καρβάλιο για Λίβερπουλ και o Μαλάσια για τη Γιουνάιτεντ. Τρία δοκάρια για τους «κόκκινους», ένα για τους τυπικά φιλοξενούμενους.

Το 3-0 της ομάδας του Μάντσεστερ είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο. O Σάντσο ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 12' με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Η Λίβερπουλ έφτασε δις... μια ανάσα από την ισοφάριση, έχοντας δύο δοκάρια με τους Καρβάλιο και Λουίς Ντίας. Ωστόσο, οι τυπικά φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τρομερή μακρινή λόμπα του Φρεντ στο 30'.

Κάπου εκεί άρχισαν οι αλλαγές από πλευράς Λίβερπουλ, με τον Κώστα Τσιμίκα να περνά στον αγωνιστικό χώρο και να έχει πολύ καλή απόδοση. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν και σε τρίτο γκολ, με ωραίο τσίμπημα του Μαρσιάλ στο 33', ενώ είχαν και δοκάρι με τον Νταλότ.

Οι «κόκκινοι» ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο μέρος. Όμως, είδαν τον Πελίστρι να διαμορφώνει το τελικό 4-0 στο 76'. Να σημειωθεί ότι η Λίβερπουλ είχε και τρίτο δοκάρι στο παιχνίδι, με τον Σαλάχ.

Οι συνθέσεις: