ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 March, 2023 - 14:13

Categories: 

Φοβερή η ΑΕΚ ταπείνωσε τη Γαλατασαράι

Μια καταπληκτική ΑΕΚ, που δεν λύγισε ούτε από τις κακοτυχίες, επιβλήθηκε 92-78 της Γαλατάσαραϊ στο σχεδόν κατάμεστο κλειστό των Λιοσίων. Έτσι εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League και θα παίξει για την πρωτιά την ερχόμενη Τρίτη υποδεχόμενη την Μάλαγα (19:30). Βαριά σκιά στην αναμέτρηση ο όπως φαίνεται πολύ σοβαρός τραυματισμός του Γιάνις Στρέλνιεκς στον αχίλλειο, ενώ με μικρότερο πρόβλημα (τράβηγμα) αποχώρησε και ο Κένι Γουίλιαμς.

Εξαιρετική εμφάνιση ο Μπρίντον Λεμάρ με 21 πόντους, με τον Γιάνις Στρέλνιεκς να προσθέτει 15 και τον Βλάντο Γιάνκοβιτς 14 μαζί με 7 ριμπάουντ. Πολύτιμη συνεισφορά και από Δημήτρη Φλιώνη και Πιέρ Οριόλα σε άμυνα κι επίθεση για την ομάδα του Ηλία Καντζούρη. Καταπληκτική αφμόσφαιρα από πάνω από 6.000 θεατές, που έκαναν ρεκόρ προσέλευσης στη νέα έδρα της ομάδας. Ο Ντάρον Ράσελ με 28 πόντους ξεχώρισε από τη Γαλατά, που μετά και τη νίκη της Μάλαγα επί της Λιμόζ έμεινε μαθηματικά εκτός συνέχειας.

Ομάδα: