ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 July, 2022 - 23:26

Categories: 

Φοβερός, Άρης, ανέτοιμος ο Ολυμπιακός!

 

Εξαιρετικά δείγματα γραφής παρουσίασε ο Άρης στο δυνατό του φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό  επικρατώντας με 2-1στο «Κλεάνθης Βικελίδης»  με τους ανανεωμένους «κίτρινους» να δείχνουν αρκετά καλά στοιχεία και δη στο δεύτερο μέρος, έχοντας σε τρομερή βραδιά τον νεοφερμένο Καμάτσο.

Ο Μαρτίνς είχε αφήσει στην Αθήνα τους 11 βασικούς κόντρα στην Άλκμααρ και έβαλε μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα θέλοντας να δώσει χρόνο στους παίκτες του. Με τους «ερυθρόλευκους» όμως να παρουσιάζουν έλλειψη συγκέντρωσης και πολλές αμυντικές στο τεστ, που είχε αποκτήσει χαρακτήρα τελικής πρόβας ενόψει των επερχόμενων κρίσιμων αναμετρήσεων με την Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας, που παρουσιάστηκαν με αρκετά νέα πρόσωπα συγκριτικά με την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου κόντρα στην Αλκμάαρ  σε ακόμη ένα φετινό τους φιλικό φανέρωσαν αρκετές αδυναμίες και γενικότερα έδειξαν ότι χρειάζεται να βελτιωθούν σε πολλούς τομείς εάν θέλουν να φανούν ανταγωνιστικοί  απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ισραήλ.

Παράλληλα οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς … πλήρωσαν τις αμυντικές τους ολιγωρίες και ένα … καταστροφικό δίλεπτο (75- 76’) διάστημα όπου δέχθηκαν ισάριθμα γκολ από το συγκρότημα του Χέρμαν Μπούγκος από τους Καμάτσο και Χατζηϊωάννου.

Το μόνο που κατάφεραν οι «ερυθρόλευκοι ήταν να μειώσουν το σκορ στο 80’ με τον Τικίνιο, που εκμεταλλεύθηκε ασθενή απόκρουση του Κουέστα από σουτ του Χασάν.