ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 November, 2022 - 21:32

Categories: 

Φοβερός Ολυμπιακός «καθάρισε» τον ΠΑΟ με σούπερ Γκούσταφσον!

 

Ντέρμπι... για ένα ημίχρονο είχαμε στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός επικράτησε του απογοητευτικού στο δεύτερο μέρος Παναθηναϊκού με σκορ 89-74, και απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της κορυφής στην Α1 Μπάσκετ Γυναικών, ανεβαίνοντας στο 7-0. Η ομάδα της Καπογιάννη, από την άλλη, έπεσε στο 6-1, όμως περισσότερο πρέπει να προβληματιστεί για την εμφάνιση της.

Οι «πράσινες» ξεκίνησαν δυναμικά και πήραν μέχρι και διψήφια διαφορά στο πρώτο μέρος (+11), όμως οι παίκτριες του Ζίμπαρτς ροκάνισαν τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, και έκαναν «πάρτι» στο δεύτερο, παίρνοντας μια ευκολότερη του αναμενομένου νίκη.

 

 

Κορυφαία του ματς ήταν η εντυπωσιακή Γκούσταφσον. Η Αμερικανίδα δεν είχε... αντίπαλο κάτω από το καλάθι, τελειώνοντας το ματς με 23 πόντους και 17 ριμπάουντ! Από κοντά και η εκαιρετική Σταμολάμπρου, που είχε 14 πόντους και μεγάλα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο.

Για τον Παναθηναϊκό, πάλευαν μόνες τους η Έμιλι Πότερ, που πέτυχε 24 πόντους και κατέβασε 9 ριμπάουντ, με την Τσάστιτι Ριντ, που είχε 17 πόντους και 7 ασίστ.