ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 January, 2023 - 22:53

Categories: 

Φοβερός ΠΑΣ, «κάζο» για την ΑΕΚ!

 

Με μία μεγάλη έκπληξη ξεκίνησε το 2023 με θύτη τον ψυχωμένο ΠΑΣ Γιάννινα!

Οι Ηπειρώτες αποδίδοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο υπέταξαν με 2-1 την ΑΕΚ στους … άδειους λόγω τιμωρίας «Ζωσιμάδες» και την υποχρέωσαν να μείνει επτά πόντους πίσω από τον Παναθηναϊκό στο κυνήγι του τίτλου, τον οποίο και θα φιλοξενήσει την προσεχή Κυριακή στην «OpapArena» στο μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι (σ.σ. 42 έναντι 35 βαθμών). Οι νικητές αναρριχήθηκαν στην 10η θέση με 14 πόντους και πλέον ατενίζουν το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Μπορεί η πρώτη καλή στιγμή να ανήκε στην ΑΕΚ, με την κεφαλιά του Γκαρσία στο 5’ να περνά άουτ, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν ο ΠΑΣ εκείνος που άνοιξε το σκορ! Ο Πήλιος με εκπληκτική προσπάθεια έδωσε στον Ριένστρα, ο οποίος με συρτό σουτ έγραψε το 1-0. Η ΑΕΚ έψαξε την άμεση αντίδραση, όμως ο Αραούχο στο 17΄έχασε μοναδική ευκαιρία, ενώ στο 24’ η κεφαλιά του Γκαρσία πέρασε λίγο άουτ, με τον Σιντιμπέ να χάνει και αυτός τον στόχο με προβολή στο 26’. Στο 32’ οι γηπεδούχοι ζευγάρωσαν τα τέρματά τους. Ο Σόρια κυνήγησε μια φάση που φαινόταν χαμένη και έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, βρίσκονται τον Μπάλαν – που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά... Ένα σουτ του Σιντιμπέ που μπλόκαρε άνετα ο Τσιντώτας στο 35’ ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Αποφασισμένη να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ μπήκε η ΑΕΚ στην επανάληψη  Ο Τσιντώντας σταμάτησε τον Φερνάντες στο 48’ και ο Αραούχο ήταν άστοχος στο 50’, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Αργεντινός κατάφερε να μειώσει για την ομάδα του με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Πινέδα.

Η πίεση των «κιτρινόμαυρων» συνεχίστηκε, με τον Σιντιμπέ (62’) να σουτάρει άουτ και τον Φαν Βέερτ να βλέπει τον Τσιντώτα να μπλοκάρει την κεφαλιά του (65’), προτού απειλήσει ο Τσούμπερ με συρτό σουτ που πέρασε λίγο άουτ (74’).

Ομάδα: