ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 September, 2023 - 22:50

Categories: 

Φρέναρε τον ΠΑΟΚ και έφυγε όρθιος από την Τούμπα ο Άρης (0-0)

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Σε μία αναμέτρηση, όπου δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες οι δύο μονομάχοι της Θεσσαλονίκης αναλώθηκαν σε πολλές μονομαχίες, πολλή ένταση σκληρά μαρκαρίσματα. Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα του στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ με 1-0 δεν κατάφερε να επανέλθει στις νίκες και πλέον διαπιστώνει ότι χάνει την επαφή του με τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Άκη Μάντζου με έξυπνη τακτική πήρε το πολύτιμο 0—0, που του δίνει τη δυνατότητα ν <πάρει πολύ σημαντική ώθηση, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Στο 35' ο ΠΑΟΚ έχασε την πρώτη του καλή στιγμή, όταν από το κόρνερ που εκτελέστηκε από τα αριστερά, ο Τάισον σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, ο Εκόνγκ έπιασε την κεφαλιά, με τον Κουέστα να του λέει «όχι». Κάτι αντίστοιχο συνέβη στο 42' για τον Άρη όταν ο Ρουπ εκτέλεσε κόρνερ, ο Ντουκουρέ έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Ομάδα: