ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 November, 2023 - 20:57

Categories: 

Χαμογέλασε η Ρεν στο ντεμπούτο του Στεφάν

 

Νίκη για τη Ρεν στο ντεμπούτο του Ζουλιάν Στεφάν στον πάγκο της (που επέστρεψε αντικαθιστώντας τον Μπρούνο Ζενεσιό).

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League επικράτησε 3-1 υποδεχόμενη τη Ρεμς στο πλαίσιο της 13ης «στροφής» της Ligue 1, σημειώνοντας το πρώτο της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα μετά από πέντε αγωνιστικές. Ένα αποτέλεσμα που την ανέβασε στη 10η θέση (15β.), με τους αντίπαλούς της να μένουν στην 5η (20β.).

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 4', όταν μετά από αναμπουμπούλα στην περιοχή της Ρεμς ύστερα από κόρνερ, ο Γκιουρί σκόραρε από κοντά.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45'+2') και παρά τους πολλούς παίεν, Ρεμς, Ποδόσφαιρο, Αντίπαλι Παναθηναίκούτες που είχε στην περιοχή της η Ρεν, υπήρξε κενό στην «καρδιά» αυτής, με τον Ντιακιτέ να το εκμεταλλεύται και να φέρνει το ματς στα ίσα με σκαστή κεφαλιά.

Η ομάδα της Βρετάνης μπήκε ακόμα πιο «καυτά» στο δεύτερο μέρος, με γκολ στα 17''! Ένα εκπληκτικό τέρμα, με τους παίκτες του Στεφάν να ξεκινούν την προσπάθειά τους με τη σέντρα και χωρίς να χάσουν την μπάλα, να την εμφανίζουν μέσω του Μπουριζό στα δίχτυα. Η Ρεν σφράγισε τη νίκη στο 66', με τη σκαστή κεφαλιά του Τεατέ, με το 3-1 να μένει μέχρι το φινάλε.