ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 March, 2022 - 18:11

Categories: 

Χαμός με τον τελικό του Conference League- Έξαλλοι οι Αλβανοί με τη σφήνα της Ελλάδας

Ο τελικός του EuropaCoferenceLeague είναι προγραμματισμένος για τις 25 Μαϊού, στην ArenaKombëtare των Τιράνων. Ωστόσο σύμφωνα με τα αλβανικά δημοσιεύματα, ο τελικός της τρίτης κατα σειράς διασυλλογικής διοργάνωσης δεν θα φιλοξενηθεί στην Αλβανία, με τον επικρατέστερο προορισμό να είναι η Αθήνα.

 

Όπως τονίζουν τα μέσα της γειτονικής χώρας, η συγκεκριμένη εξέλιξη θα είναι πολύ δυσάρεστη για την Αλβανία, καθώς σε περίπτωση που η UEFA πάρει την απόφαση να αφαιρέσει τον τελικό από την Αλβανία λόγω των όσων συμβαίνουν στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, η Ελλάδα θα καρπωθεί τεράστιο ποσό.

 

«Εδώ και δύο μέρες λέγεται ότι UEFA δεν θα ανεχθεί καθόλου την κατάσταση που επικρατεί στην Ομοσπονδία της Αλβανίας, όπου δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη ο νικητής των τελευταίων εκλογών στο AFF, καθώς η υπόθεση έχει πάει στα δικαστήρια», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

 

«Έτσι στην Ελλάδα πανηγυρίζουν ενδεχομένως και πρόωρα. Πάντως, σε περίπτωση που η UEFA αποφασίσει πραγματικά ότι ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα, αυτά τα 150 εκατ. ευρώ των εσόδων θα πάνε κανονικά στους Έλληνες», σημειώνει τον εν λόγω ρεπορτάζ.

 

Θυμίζουμε ότι η Αθήνα απέσυρε τη συμμετοχή της, αν και ήταν το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον τελικό και τελικά επιλέχθηκε η γειτονική μας χώρα από την UEFA.