ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
palaiologos

14 September, 2018 - 23:28

Categories: 

Χαντάβα: «Τιμή μου να παίξω στον ΠΑΟΚ!»

 

Για τη μεταγραφή της στον ΠΑΟΚ, αλλά ακι τις υψηλές της βλέψεις, μίλησε η Ευαγγελία Χαντάβα σε συνέντευξη στην ΕΡΤ3. Πιο αναλυτικά η βολεϊμπολίστρια του «Δικέφαλου» δήλωσε:

 

«Είναι τιμή μου να παίζω σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Σέβομαι όλες τις ομάδες που έχω παίξει στην Ελλάδα, όμως αυτό που θέλω να υποσχεθώ στους φίλους της ομάδας είναι ότι θα τα δώσω όλα».

 

Για τους λόγους που την έκαναν να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που μου άρεσε στην ομάδα είναι το όραμα που υπάρχει για το μέλλον. Θέλω να τη βοηθήσω να φτάσει εκεί που θέλει».

 

Γιατο φετινό πρωτάθλημα: «Η ομάδα διαθέτει εμπειρία. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ είναι οι μεγάλοι μας αντίπαλοι και πιστεύω ότι ο καλύτερος θα κερδίσει και πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς!»

 

Από την πλευρά του ο γενικός αρχηγός του τμήματος κ. Χατζηβασιλειάδης ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ είχε δύο επιτυχημένες χρονιές παίρνοντας το πρωτάθλημα. Φέτος στόχος είναι η άνοδος, αλλά θέλουμε φυσικά και το πρωτάθλημα. Είναι στόχος του κ. Αμοιρίδη που στηρίζει το τμήμα. Είναι τιμή μου που υποστηρίζω το τμήμα από τις ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα. Θέλουμε να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία, αλλά το όραμα μας δε σταματάει εκεί. Στοχεύουμε και στην Ευρώπη. Ξέρουμε ότι ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά στον ΠΑΟΚ μας αρέσουν τα δύσκολα και έτσι θα κάνουμε το επόμενο βήμα».

 

olymbic idea