ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 September, 2023 - 19:41

Categories: 

Χατζηδιάκος: «Δέχθηκα κρούση από την ΑΕΚ, όμως είχα συμφωνήσει με την Κάλιαρι»

Ο Παντελής Χατζηδιάκος παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη στην ΕΡΑ Σπορ, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως πέρα από την Κάλιαρι, τον πλησίασαν ακόμη η ΑΕΚ και η Λιντς.Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως δέχθηκε τηλεφώνημα από την ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, αλλά είχε ήδη λάβει την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Κάλιαρι, μετά από συνομιλία που είχε με τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ακόμη, ανέφερε πως δέχθηκε κρούση και από την Λιντς, αλλά δεν επέλεξε να πάει στην Τσάμπιονσιπ γιατί δεν ήθελε να ρισκάρει ενώ σε ερώτηση σχετικά με το τι θα συνέβαινε στο μέλλον του αν έμενε στην Ελλάδα τόνισε πως μπορεί να αγωνιζόταν στην Λαμία ή να μην έπαιζε και καθόλου ποδόσφαιρο, αφού λόγω του τρόπου που λειτουργούμε εδώ θα ήταν πολύ λιγότερες οι πιθανότητες

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παντελή Χατζηδιάκου:

Για το αν είναι επιλογή του Ρανιέρι στην Κάλιαρι:

«Είναι σπουδαία προσωπικότητα, μιλήσαμε στο τηλέφωνο πριν πάρω την απόφαση και με βοήθησε πολύ να πάρω την απόφαση να βρεθώ στην Κάλιαρι. Ο στόχος της ομάδας είναι να σωθεί φέτος και εύχομαι να του αλλάξω τις αναμνήσεις με τους Έλληνες».

Για την απόφαση του να φύγει από την Άλκμααρ:

«Στην αρχή σίγουρα θα έσκαγα αν θα έφευγα, μετά θα έπρεπε να μπεις πάλι σε ρυθμούς να διεκδικήσεις στόχους, θα υπήρχε και πάλι ένα ωραίο κίνητρο να τελειώσω το συμβόλαιό μου στην Άλκμααρ και να έφευγα το καλοκαίρι ελεύθερος. Η Άλκμααρ για εμένα είναι οικογένεια, με βοήθησαν πάρα πολύ και σε αυτή την μεταγραφή γιατί ξέρουν ότι έχω περάσει δύσκολες στιγμές με τραυματισμούς, περίμενα και εγώ να φύγω τις 31 Αυγούστου για να βοηθήσω την ομάδα στην Ευρώπη. Όπως τα έφερε η ζωή πέτυχα και ένα πολύ σημαντικό γκολ πριν φύγω».

Για το αν θα έμενε στην Ελλάδα:

«Ίσως θα έπαιζα στην Λαμία, ίσως να μην έπαιζα και ποτέ ποδόσφαιρο γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα οι ακαδημίες δεν προωθούνται όπως το εξωτερικό, οι πιθανότητες να γίνω ποδοσφαιριστής θα ήταν δυστυχώς λιγότερες».

Για το αγωνιστικό του στυλ:

«Έχω τσακωθεί αρκετές φορές στο γήπεδο, αν χρειαστεί να τσακωθώ θα τσακωθώ, για εμένα είναι μια πρόκληση η Ιταλία, είναι διαφορετικό ποδόσφαιρο από αυτό που έχω παίξει στην Ιταλία. Το να τσακωθώ είναι λίγο παλιάς εποχής, για παράδειγμα ο Βαράν και ο Φαν Ντάικ δεν τους βλέπω να τσακώνονται, αυτό που υπήρχε παλιά έχει τελειώσει γιατί πλέον υπάρχουν και οι κάμερες».

Για το αν βρέθηκε κοντά σε κάποια ελληνική ομάδα:

«Από Ελλάδα δεν είχα τίποτα συγκεκριμένο, υπήρξε ένα τηλεφώνημα με την ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες αλλά είχα πάρει την απόφασή μου για την Κάλιαρι, υπήρξε και η Λιντς αλλά δεν ήθελα να το ρισκάρω, για εμένα ήταν μια καλή ευκαιρία η Κάλιαρι με έναν καλό προπονητή και πιστεύω ότι μου ταιριάζει το ιταλικό ποδόσφαιρο».

Ομάδα: