ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 August, 2023 - 16:44

Categories: 

Χωρίς Αγραβάνη στο Παγκόσμιο η Εθνική ομάδα

 

Χωρίς τον Δημήτρη Αγραβάνη θα πορευτεί η Εθνική Ελλάδος στο Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς ο 28χρονος φόργουορντ έθεσε τον εαυτό του εκτός για προσωπικούς λόγους.

Μετά τη σημερινή προπόνηση ο Αγραβάνης αποχώρησε και δεν θα βοηθήσει την προσπάθεια της Εθνικής στον δρόμο προς τις Φιλιππίνες.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Ο Δημήτρης Αγραβάνης έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής Ανδρών για προσωπικούς λόγους και από σήμερα δεν θα είναι μέλος της στον δρόμο για το Παγκόσμιο κύπελλο.

 

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, εν όψει του αγώνα με την Ιταλία για τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις (19.45), ο Αγραβάνης αποχώρησε, ενώ εκτός 14άδας για την αποψινή αναμέτρηση θα είναι και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

 

Στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη για απόψε είναι οι, Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Βασίλης Τολιόπουλος, Τόμας Ουόκαπ, Μανώλης Χατζηδάκης και Γιώργος Τσαλμπούρης».