ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 April, 2023 - 16:11

Categories: 

Χωρίς Λι και Τόμας ο Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι

Με αισθητές  απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι, για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της φετινής Euroleague, με αντίπαλο την Παρτιζάν.

Κι αυτό γιατί, όπως έγινε σήμερα γνωστό μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του «τριφυλλιού», με την προπόνηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ, Πάρις Λι και Ματ Τόμας θα μείνουν εκτός αποστολής!

 

 

Συγκεκριμένα, ο πρώτος δέχθηκε ένα χτύπημα κάτω από το αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, στο σημείο που είχε χτυπήσει και στο ματς με τον Κολοσσό Ρόδου. Ενώ ο δεύτερος νιώθει από χθες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο οι οποίες δεν υποχώρησαν σήμερα, με αποτέλεσμα επίσης να τεθεί νοκ άουτ από τον αγώνα με την σερβική ομάδα.

Αντιθέτως, το ευχάριστο νέο για τον Χρήστο Σερέλη είχε να κάνει με το γεγονός ότι θα ταξιδέψει κανονικά στην Σερβία ο Λευτέρης Μαντζούκας, που συμμετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού.

 

Ομάδα: