ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 August, 2022 - 23:36

Categories: 

Χωρίς Λύρατζη και Νάσμπεργκ ο ΠΑΟΚ

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας το Σάββατο (27.08), η οποία περιελάμβανε δουλειά σε κάποιες τακτικές λεπτομέρειες ενόψει του επικείμενου αγώνα και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Λευτέρης Λύρατζης δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για τη «μάχη» με τον Ατρόμητο, όπως και οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Γιάννης Μιχαηλίδης, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του «δικέφαλου του Βορρά» για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ.Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Μπράντον και Ολιβέιρα.