ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 March, 2023 - 17:38

Categories: 

Χωρίς Μπερνάρ, αλλά με Βέρμπιτς η αποστολή του Παναθηναϊκού

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι και εξάσκηση στα τελειώματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές, που βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτήν βρίσκεται ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, που επιστρέφει μετά από δύο παιχνίδια απουσίας, ενώ εκτός έμεινε, όπως αναμενόταν, ο Μπερνάρ, που δεν προπονήθηκε, αλλά θα είναι πανέτοιμος στα playoffs.


 

 



Αναλυτικά η αποστολή: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σάντσες, Πούχατς, Σάρλια, Μάγκνουσον, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Ρουμπέν, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κλεϊνχέισλερ, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καμπετσής.

Ο Σένκεφελντ έχει συμπλήρωσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς.

Ομάδα: