ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 November, 2023 - 14:53

Categories: 

Χωρίς Σλούκα και Βιλντόσα ο Παναθηναϊκός στην Βαρκελώνη

 

Πέρα από τη δεδομένη απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει ούτε τον Κώστα Σλούκα, ούτε τον Λούκα Βιλντόζα για το παιχνίδι της Βαρκελώνης!

 

Ο Κώστας Σλούκας έπαθε γαστρεντερίτιδα και μάλιστα υποχρεώθηκε να περάσει ορισμένες ώρες στο νοσοκομείο ώστε να ενυδατωθεί σωστά με φυσιολογικό ορό και να μην ταλαιπωρηθεί ακόμα περισσότερο.

 

Για τον Λούκα Βιλντόζα φαινόταν πολύ πιθανή η απουσία του καθώς δεν είχε αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα στο ΣΕΦ για τη Stoiximan Basket League λόγω της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί εδώ και μέρες στον αχίλλειο τένοντα.

Είχε αγωνιστεί μόλις για 10 λεπτά στη νίκη του Παναθηναϊκού κατά της παλιάς του ομάδας, της Μπασκόνια, στο ΟΑΚΑ. Δεν προπονήθηκε ούτε χθες Τέταρτη, οπότε ο βαθμός ετοιμότητας του ήταν ο ελάχιστος.

Ως εκ τούτου κρίθηκε αδύνατη η συμμετοχή των δύο σπουδαίων γκαρντ στο παιχνίδι και αποκλείστηκαν της αποστολής του Παναθηναϊκού για τη Βαρκελώνη, όπου θα πάει με το μίνιμουμ αριθμό περιφερειακών-χειριστών της μπάλας.

Ο Τζέριαν Γκραντ θα αναλάβει ρόλο βασικού, με τον Δημήτρη Μωραΐτη να τον ακολουθεί στο ροτέισον και τον Κάιλ Γκάι να παίρνει λογικά ακόμα περισσότερα λεπτά στο “δύο”, όπου ίσως δούμε και τον Μάριους Γκριγκόνις.

 

Ομάδα: