ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 February, 2022 - 16:38

Categories: 

Χωρίς Τολιόπουλο ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ιωνικό

 

 

Με μία απουσία στην περιφέρεια θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Ιωνικό (9/2, 17:00), στο εξ αναβολής ματς για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν προπονήθηκε και έτσι ο Άρης Λυκογιάννης δεν τον πήρε μαζί του στην αποστολή κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας.

Αναλυτικά, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ταξίδεψε με τους: Ρίβερς, Λι, Γκριν, Χριστοδούλου, Λοβ, Νίκος Καμαριανός, ΝτιΛίο, Μάντζαρης, Ρούμογλου, Καμπερίδης, Τζόουνς και Γιάνκοβιτς.

Ο συνεργάτης του Άρη Λυκογιάννη, βοηθός προπονητή Στάθης Νεραντζάκης, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, τόνισε: «Συζητήσαμε όλοι μαζί την κακή εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι της Πάτρας και ιδιαίτερα αυτήν του πρώτου ημιχρόνου. Δεν θέλουμε να συμβεί ξανά, θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση και πρέπει να το κάνουμε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, είναι όμως και δύσκολο, γιατί ο αντίπαλός μας είναι στη βάση της βαθμολογίας, προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και ψάχνει νίκες. Όλα θα ξεκινήσουν από την άμυνα. Παίζουμε με μία ομάδα που διαθέτει καλούς παίκτες, τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και θέλει προσοχή. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το αμυντικό μας πλάνο, να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ κι από εκεί να κάνουμε αυτό που πρέπει και στην επίθεση για να πάρουμε τη νίκη».