ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 June, 2023 - 15:21

Categories: 

Ψάχνει νέα … βόμβα με Λαπροβίτολα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πυροδοτήσει άλλη μια... βόμβα, αυτή του Νίκο Λαπροβίτολα.

Ψηλά τον πήχη έχει βάλει σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι ο Παναθηναϊκός. Μετά την απόκτηση του Λούκα Βιλντόζα και του Ματίας Λεσόρ, το τριφύλλι θέλει να κάνει δικό του και τον Νίκολας Λαπροβίτολα και παλεύει προς αυτή την κατεύθυνση για άλλη μια... βόμβα που θα σηκώνει πολύ θόρυβο στην Ευρώπη.

Μάλιστα για τον Λαπροβίτολα και τον Παναθηναϊκό γράφει και η El Mundo Deportivo. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της, ο Νίκολας Λαπροβίτολα βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού και μάλιστα τονίζει πως αν φύγει για ΟΑΚΑ, οι Καταλανοί θα ασχοληθούν με τον Κώστα Σλούκα που είναι free agent και δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τον Ολυμπιακό.

 

Ο Λαπροβίτολα έχει συμβόλαιο που λήγει το 2026 και σύμφωνα με τους Ισπανούς, το τριφύλλι προτίθεται να καταβάλει το buy-out 600.000 ευρώ που προβλέπεται και να κάνει δικό του Αργεντινό γκαρντ με μεγάλη εμπειρία από ισπανικό πρωτάθλημα και Euroleague.

 

Ομάδα: