ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 July, 2023 - 14:36

Categories: 

Ψάχνει το «μπαμ» με Σενγκέλια ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει ακάθεκτος τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, με τον Τόκο Σενγκέλια να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τη θέση των φόργουορντ.

 

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Eurohoops, βρίσκεται σε επαφές με τη μεριά του παίκτη, καθώς η Βίρτους δεν μπορεί όπως φαίνεται ν’ αντέξει οικονομικά το συμβόλαιο του, το οποίο είχε υπογράψει στα μέσα της περασμένης σεζόν. Έτσι αν βρει μία ομάδα η οποία θα καλύψει τα δύο εκατ. ευρώ που έχει λαμβάνειν τη νέα σεζόν, τότε θα τον αφήσει να φύγει!

 

 

 

 

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο, καθώς υπάρχει όπως όλα δείχνουν πρόσφορο έδαφος.

Μάλιστα, προ ολίγων ημερών, σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Corriere di Bologna”, ο Γεωργιανός φόργουορντ αρέσει εξίσου και στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς κι αν η Παρτίζαν κάνει δικό της κι επισήμως τον Νίκολα Μίροτιτς, τότε ο Ερυθρός θα κινηθεί άμεσα για να τον αποκτήσει.

Ο 31χρονος πλέον Σενγκέλια, ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα, έχοντας κατά μέσο όρο 9.4 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ, ενώ στην καριέρα του στην Ευρώπη μέχρι στιγμής μετρά 11.7 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 0.9 κλεψίματα, έχοντας 13.5 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ομάδα: