ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 November, 2023 - 19:47

Categories: 

Ψυχωμένη ΑΕΚ λύγισε τον Παναθηναϊκό

ΑΕΚ με ψυχή «πάτησε» τον Παναθηναϊκό και έβαψε κιτρινόμαυρο το ντέρμπι! Η Ένωση ανέδειξε όλες τις αδυναμίες των πρωταθλητριών Ελλάδος και με εξαιρετικό μπλοκ, πήρε τη ματσάρα στο κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού επικρατώντας 3-1 σετ, για την 3η αγωνιστική της Volley League γυναικών!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυναμικά στο πρώτο σετ και έκανε ένα γρήγορο 5-0. Ο Παναθηναϊκός έψαξε την αντίδραση, μειώνοντας αρχικά στους τρεις πόντους (9-6), και στη συνέχεια έφτασε στην ισοφάρισε (12-12). Ωστόσο οι γηπεδούχες με αδιαπέραστο μπλοκ και εξαιρετικές αντιδράσεις στα δυνατά σερβίς των «πρασίνων» πήρε εκ νέου το προβάδισμα και εν τέλει το σετ με 25-21.

Ο Παναθηναϊκός πρωταγωνιστής στο δεύτερο σετ, έκανε εκπληκτικό σερί 4-0 στα μέσα της περιόδου και έφτασε να προηγείται με 14-8. Η ΑΕΚ έκανε την προσπάθεια της να ροκανίσει τη διαφορά, κάτι το οποίο δεν έγινε με αποτέλεσμα η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, να φτάσει στο +8 για το 25-17 του 1-1.

Καταιγιστική η ΑΕΚ στο τρίτο σετ, ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό 11-5 το οποίο ήταν πλήρως αντιπροσωπευτικό βάσει της εικόνας του ματς. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε ούτε μια στιγμή να πιάσει τον ρυθμό της Ένωσης και έτσι το σετ κατέληξε μοιραία σε αυτή με το 25-13.

Η ομάδα του Γιουνούς Ουτσάλ με την ψυχολογία στα ύψη, είδε τον Παναθηναϊκό να παίρνει μια σημαντική διαφορά τεσσάρων πόντων (13-17). Ωστόσο η ΑΕΚ έμενε κοντά στο σκορ και εκμεταλλευόμενη τις κάκιστες αντιδράσεις των παικτριών του Παναθηναϊκού, ισοφάρισε αρχικά σε 21-21 και πήρε το σετ και συνεπώς το ματς (25-23) για το 3-1.

Τα σετ: 25-21, 17-25, 25-19, 25-23

Ομάδα: