ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 October, 2022 - 22:21

Categories: 

Ψυχωμένος ΠΑΟΚ «ξέρανε» τον Ολυμπιακό!

Θριαμβευτής από το «Γ. Καραϊσκάκης» έφυγε ο ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέκου χτυπώντας στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου,  επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού, τον υποχρέωσε από νωρίς στην πρώτη εντός έδρας ήττα του και τον αφήνει στο -10 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία, αφού ανέβηκε 4ος με 15 πόντους, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έπεσαν στην πέμπτη θέση και στο -10 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (σ.σ. 24 έναντι 14). Γκολάρα από τον Χάμες Ροντρίγκες, το πρώτο του με τα ερυθρόλευκα αλλά δεν έφτανε, ενώ ο Νάρεϊ πέτυχε ένα απίθανο τέρμα το οποίο ήταν και το νικητήριο.

Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη επικίνδυνη φάση που δημιούργησε., Μόλις στο 8’ κι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τσαούση, ο Παπασταθόπουλος στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του Τζολάκη..

Στο 27’ κι έπειτα από επικίνδυνη κόντρα του Ολυμπιακού με έξυπνη μπαλιά του Χουάνγκ, διάβασε και απομάκρυνε με το κεφάλι ο Κοτάρσκι. Οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου στο 34’. Γέμισμα του Χουάνγκ, άστοχη έξοδος του Κοτάρσκι, η μπάλα στρώθηκε στον Ρέαμπτσιουκ, αλλά το σουτ του βρήκε πάνω στον Ίνγκασον με τον Κροάτη τερματοφύλακα να είναι εξουδετερωμένος

Ισοφάριση με απίστευτη γκολάρα από Χάμες!

Η υπεροχή του Ολυμπιακού απέφερε καρπούς στο 37’ Έπειτα από σέντρα  ακριβείας του Ρέαμπτσιουκ, κεφαλιά του Χάμες που έκανε τρομερό άλμα και η μπάλα στα δίχτυα του Κοτάρσκι μέσα σε αποθέωση!  Αυτό ήταν το «παρθενικό» τέρμα του Κολομβιανού σούπερ σταρ με τα «ερυθρόλευκα». Στο 41’ χάθηκε νέα σπουδαία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Δυνατό εκτός περιοχής σουτ του Χάμες, έδιωξε ο Κοτάρσκι και στη συνέχεια ο Μπακαμπού έκανε γυριστό σουτ, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

 

Νέο προβάδισμα με Νάρεϊ για τον ΠΑΟΚ 

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πήρε ξανά το προβάδισμα κόντρα στην ροή του αγώνα. Ο Λύτρατζης πάσαρε στον Νάρεϊ που εκμεταλλεύθηκε αδράνεια της «ερυθρόλευκης» άμυνας και με ασύλληπτο σουτ έγραψε το 1-2. 

Στο 61’ αρχικά δόθηκε ένα πολύ αυστηρό πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ από το Τρειμάνις για πέσιμο του Τρειμάνις . Μία απόφαση, η οποία μέσω της χρήσης του VAR την πήρε πίσω…

Ο Μίτσελ βλέποντας τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει προβλήματα στην μετάβαση του παιχνιδιού,  αποφάσισε να ρισκάρει και να ρίξει στην μάχη τους MVP  των προηγούμενων χρόνων Ματιέ Βαλμπουενά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί αντί των Γκάρι και Χάμε Ροντρίγκες, μετατρέποντας τη διάταξη σε 4-4-2. Στο 74’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά η κεφαλιά του Παπασταθόπουλου ήταν άστοχη. Στο 78’ χάθηκε νέα τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, Σέντρα του Ινμπεόμ, και η κεφαλιά του Μπακαμπού από κοντά δεν βρήκε στόχο. Ο Μίτσελ έριξε στην μάχη και τον Ουί Τζο Χουάνγκ φορτώνοντας ακόμη περισσότερο την επίθεση για τους «ερυθρόλευκους». Χωρίς όμως κάποιο ουσιαστικό αντίκρισμα…