ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Ορέστης Παπαδημητρίου

13 February, 2017 - 11:07

Categories: 

Ώρες αγωνίας για Εθνική...

Θέλουμε αλλά δεν εξαρτάται από εμάς! Αυτή την εβδομάδα, από μέρα σε μέρα ή από ώρα σε ώρα, θα έχουμε τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα του Δημήτρη Ιτούδη. Ο Έλληνας τεχνικός πρόκειται να αντικαταστήσει τον Φώτη Κατσικάρη στο πάγκο της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, όμως... θα συμβεί πράγματι; nobody knows!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εδώ και πολλές μέρες του έχει κάνει πρόταση συνεργασίας και ο ίδιος ο Ιτούδης είναι θετικός. Μακάρι να ήταν στα χέρια μας η υπόθεση, ώστε να τον είχαμε ήδη κλείσει, ωστόσο τα πάντα κινούνται γύρω απ' την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ρωσική ομάδα τον δεσμεύει με συμβόλαιο μέχρι το 2019 και τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σιγή ιχθύος από πλευράς Ρώσων, ενώ στην ΕΟΚ αναμένουν άμεσα την απάντησή τους. Επίσης, πρέπει να επισημάνουμε πως ο 46χρονος προπονητής, αν τυχόν όλα κυλήσουν υπέρ μας, θα απουσιάσει απ' το μεγαλύτερο διάστημα προετοιμασίας της ΤΣΣΚΑ ως προς την επόμενη σεζόν. Κατ' επέκταση αναφερόμαστε σε μια "part time" απασχόληση του Έλληνα στην Εθνική μας.

Επιπρόσθετα, ένα άλλο κομμάτι της ιστορίας που παίζει σημαντικό ρόλο, είναι το γεγονός ότι ο Δημήτρης Ιτούδης, στο πλαίσιο του All Star Game της VTB League, με δηλώσεις του άφησε τα πάντα ανοιχτά και περιμένει την απάντηση της ΤΣΣΚΑ. Συνάμα, μη ξεχνάμε πως η συνεργασία του 46χρονου με τους Ρώσους είναι εκπληκτική και φημολογείται πως αν έρθει να δουλέψει στην ομάδα μας, ίσως επηρεαστούν οι μεταξύ τους φιλικές σχέσεις.

Οπότε... υπομονή! Σύντομα θα ξέρουμε νεότερα... Τέλος, να υπογραμμίσουμε πως από πλευράς ΕΟΚ, δε μπορούν να περιμένουν για πολύ. Ήδη κατά τη διάρκεια του περασμένου διημέρου, μέσα στο σαββατοκύριακο, υπήρξε φημολογία περί ενδιαφέροντος προς τον Παναγιώτη Γιαννάκη και σήμερα Δευτέρα του Δημήτρη Πρίφτη.       

olymbic idea