ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

7 March, 2018 - 04:30

Categories: 

Champions League, μέρος 3ο στην Cosmote TV, ταινίες που ξεχώρισαν στα OSCAR® 2018 έρχονται στην συνδρομητική του ΟΤΕ και το μπαράζ σε live streaming!

Την Τετάρτη 7/3 η δράση ξεκινά στις 21.45 με το πρώτο ζευγάρι να είναι το Μάντσεστερ Σίτι-Βασιλεία (COSMOTE SPORT 1HD). Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έφυγε από το πρώτο ματς, στην Ελβετία με σκορ (4-0) που ουσιαστικά την έβαλε στους “8” της διοργάνωσης. Η εκπομπή “UEFA Champions League Show”, θα ξεκινήσει στις 20.00 (COSMOTE SPORT 2HD) παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και συνεντεύξεις, πριν την έναρξη των παιχνιδιών.

 

Το άλλο ματς της ημέρας διεξάγεται ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Γιουβέντους (21.45, COSMOTE SPORT 2HD). Η μεταξύ τους ισοπαλία στο πρώτο ματς αφήνει όλα τα ενδεχόμενα “ανοιχτά” για τη συνέχεια. Με την ολοκλήρωση των αγώνων, η εκπομπή “UEFA Champions League Show”, επανέρχεται για τα καλύτερα στιγμιότυπα από τους αγώνες της ημέρας, συνεντεύξεις και πλούσιο ρεπορτάζ.

Tα εν οίκω...

 

“Να αποκατασταθεί η νομιμότητα στην ΠΟΕΣΥ”
Την άμεση αποκατάσταση της νομιμότητας και της συνδικαλιστικής τάξης   στην ΠΟΕΣΥ απαιτούν οι εκπρόσωποι του ψηφοδελτίου «Εκλογικός Συνδυασμός ΠΟΕΣΥ», Κώστας Ντελέζος, Μαρία Γκίκα, Περικλής Λουκόπουλος.

 

Σε επιστολή τους επισημαίνουν ότι η εν ψυχρώ αφαίρεση έδρας κατά την εκλογική διαδικασία από τον συνδυασμό και η αυτοδίκαια έκπτωση του συν, Ν. Σβέρκου λόγω ανάληψης διευθυντικής θέσης, παρέχουν την δυνατότητα στα εκλεγέντα μέλη να διασφαλίσουν   την πορεία για τη συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ της ΠΟΕΣΥ και την λειτουργία της Ομοσπονδίας, σε κατεύθυνση πλήρως εναρμονισμένη  με το νόμο και το καταστατικό, υπηρετώντας την ανάγκη ενότητας για κοινούς αγώνες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η προσεχής συνεδρίαση των εκλεγέντων μελών για τη συγκρότηση σε σώμα ,του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ, έχει προγραμματισθεί για την προσεχή Δευτέρα 12 Μαρτίου

 

Το κείμενο της επιστολής-παρέμβασης έχει ως εξής:

 

Προς εκλεγέντα μέλη

 

για την συγκρότηση σε σώμα Δ.Σ της ΠΟΕΣΥ

 

 

Αθήνα 5 Μαρτίου 2018

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

 

σε συνέχεια των ενστάσεων μας (Α.Π 1259/17.12.2017 και Α.Π 1264 /19.12.2017) που  υπεβλήθησαν νομίμως, εγκύρως και εμπρόθεσμα, η αυτοδίκαιη έκπτωση (άρθρο 26 παρ. 2 του καταστατικού της ΠΟΕΣΥ) του συν. Ν. Σβέρκου από το αξίωμα, λόγω ανάληψης  διευθυντικής θέσης, παρέχει την δυνατότητα άμεσης αποκατάστασης της νομιμότητας και της συνδικαλιστικής τάξης στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας.

 

Ο  συν. Ν. Σβέρκος -παρά τις επισημάνσεις μας- ανακηρύχθηκε κατά τις εκλογές, τακτικό μέλος από το συνδυασμό «Δημοσιογραφική Αλληλεγγύη», που ήταν μικτό ψηφοδέλτιο από εκπροσώπους 4 ενώσεων ( ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΘΣΕ, ΕΣΠΗΤ).

 

H έδρα αυτή της ΕΣΗΕΑ, όπως από την πρώτη στιγμή επισημάναμε, ανήκει στο συνδυασμό «Εκλογικός Συνδυασμός ΠΟΕΣΥ», που αποτελεί αμιγές ψηφοδέλτιο από συνέδρους – μέλη της ΕΣΗΕΑ και ο οποίος με εκλογικό μέτρο 14 συγκέντρωσε 18 ψήφους, δικαιούμενος την έδρα (την 5η έδρα της ΕΣΗΕΑ») από την Α΄ κατανομή.

 

Μετά  όμως και την αυτοδίκαιη έκπτωση του συν. Ν. Σβέρκου, όπως ασφαλώς γνωρίζετε,  δεν προκύπτει  (σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της ΠΟΕΣΥ) στον  εκλογικό συνδυασμό  «Δημοσιογραφική Αλληλεγγύη» (μικτό ψηφοδέλτιο)  αναπληρωματικός του τακτικού μέλους  της ΕΣΗΕΑ . Η αμέσως επόμενη συν. Μ. Τουφεξή, έλαβε μόλις 9 σταυρούς προτίμησης και ως εκ τούτου  «δεν συγκέντρωσε τους μισούς (1/2) συν ένα» (άρθρο 30 του καταστατικού της ΠΟΕΣΥ) των σταυρών προτίμησης του συν. Ν. Σβέρκου, ο οποίος  έλαβε 25 .

 

Συνεπώς,  η συν. Μ. Τουφεξή δεν μπορεί να κληθεί να  αναπληρώσει τον συν. Σβέρκο, επειδή για να είναι αναπληρωματική του, έπρεπε κατά το καταστατικό της ΠΟΕΣΥ να είχε λάβει τουλάχιστον 13 σταυρούς προτίμησης, όμως η ίδια έλαβε μόνο 9 σταυρούς.

 

Ως εκ τούτου,  στην  θέση του κ. Σβέρκου  υπεισέρχεται αυτοδικαίως και υποχρεωτικά μέλος της ΕΣΗΕΑ από τον δικό μας συνδυασμό, επειδή ο «Εκλογικός συνδυασμός ΠΟΕΣΥ»:

 

-έχει αποκλειστικά μόνο  μέλη της ΕΣΗΕΑ,

 

-εκλέγει έδρα,

 

–έχει υποψήφιο μέλος της ΕΣΗΕΑ που  συγκεντρώνει άνω των 13 ψήφων (τους περισσότερους δηλαδή, αυτή τη στιγμή, από οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό), που απαιτεί το καταστατικό.

 

Είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την περίοδο που διανύουμε, η πορεία για τη συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ της ΠΟΕΣΥ και η λειτουργία της Ομοσπονδίας, να είναι πλήρως εναρμονισμένη  με το νόμο και το καταστατικό, υπηρετώντας την ανάγκη ενότητας για κοινούς αγώνες.

 

Θεωρούμε, ότι στην κατεύθυνση αυτή θα θελήσει να συμβάλλει και  η- φερόμενη ως δήθεν αναπληρωματική- συνάδελφος και με την  ιδιότητά της, ως μέλους του  Δευτεροβαθμίου  Π.Σ της ΕΣΗΕΑ και του Εποπτικού Οργάνου της Δεοντολογίας.

 

Αναμένουμε ως εκ τούτου  ο συνάδελφος, που πλειοψήφησε  από τον συνδυασμό μας, να κληθεί στην αμέσως προσεχή συνεδρίαση, για την συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ της ΠΟΕΣΥ.

 

Κώστας Ντελέζος, Μαρία  Γκίκα, Περικλής Λουκόπουλος  

 

 

Ψήφισμα της Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας για τη Χρυσή Αυγή

 

 Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, μετά από πρόταση της Ενωτικής Κίνησης Δημοσιογράφων, ζητάει την επιτάχυνση των διαδικασιών στη δίκη της Χρυσής Αυγής.Καταδικάζει κάθε επίθεση και κάθε απειλή σε βάρος συναδέλφων, αλλά και δημοκρατικών πολιτών, προσφύγων και μεταναστών, από μέλη της Χρυσής Αυγής.

 

Η Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε ζητεί από τα ΜΜΕ, να μην αντιμετωπίζουν τους υπόδικους και καθ΄ ομολογίαν δολοφόνους ως πολιτικό κόμμα και να σταματήσει η προβολή τους, πλην των θεμάτων που αποκαλύπτουν την εγκληματική δράση τους.

 

Για τη Γ.Σ.

 

ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε

Στην...μικρή και στην...μεγάλη TV!

Ταινίες που ξεχώρισαν στα OSCAR® 2018 έρχονται στην COSMOTE TV

 

Τις ταινίες και ερμηνείες που ξεχώρισαν στην 90η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR φέρνουν σε Α’ τηλεοπτική προβολή τα κανάλια COSMOTE CINEMA της COSMOTE TV, η οποία μετέδωσε ζωντανά και αποκλειστικά την λαμπερή τελετή.

 

Μεταξύ των βραβευμένων ταινιών που θα κάνουν πρεμιέρα στην COSMOTE TV, είναι: το ιστορικό δράμα Η Πιο Σκοτεινή Ώρα («Darkest Hour») του Τζο Ράιτ που χάρισε στον Γκάρι Όλντμαν, το OSCAR Α’ Ανδρικού Ρόλου, ενώ βραβεύτηκε και στην κατηγορία Καλύτερου Makeup/Hairstyling, το βιογραφικό Εγώ, Η Τόνια («I, Tonya») που απέσπασε το OSCAR Β’ γυναικείου ρόλου (Άλισον Τζάνεϊ), όπως και η ιδιαίτερη ταινία κινουμένων σχεδίων Coco, που κέρδισε τα OSCAR Καλύτερου Animation Μεγάλου Μήκους, αλλά και Πρωτότυπου Τραγουδιού για το συναισθηματικό «Remember Me».

Μεταξύ των οσκαρικών προβολών συμπεριλαμβάνεται η δραματική ταινία από τη Χιλή, «Μια Φανταστική Γυναίκα», που βραβεύτηκε στην κατηγορία Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, ενώ το κοινωνικοπολιτικό θρίλερ, «Τρέξε!» (Get out), το οποίο χάρισε στον Τζόρνταν Πιλ OSCAR Πρωτότυπου Σεναρίου, έχει κάνει πρεμιέρα ήδη στην COSMOTE TV.

 

Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε Α’ τηλεοπτική προβολή και άλλες ταινίες που ξεχώρισαν στη φετινή οσκαρική κούρσα και απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές, είναι η περίφημη «Αόρατη Κλώστη» (Phantom Thread) του (υποψήφιου για 8 βραβεία μέχρι τώρα) Πόλ Τόμας Άντερσον που κέρδισε το OSCAR καλύτερων κουστουμιών, ενώ διεκδίκησε βραβείο σε άλλες 5 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων Α΄ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του Ντάνιελ Ντέι Λιούις. Πρεμιέρα στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV, θα κάνουν και οι ταινίες: Το Τετράγωνο (The Square) (υποψήφιο για OSCAR Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας), το υποψήφιο σε 5 κατηγορίες κωμικό δράμα της Γκρέτα Γκέργουικ, Πασχαλίτσα (Lady Bird), το blockbuster Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi (Star Wars: The Last Jedi) (υποψήφιο για OSCAR Καλύτερου ήχου), το υποψήφιο για OSCAR Β’ Ανδρικού Ρόλου (Γουίλεμ Νταφόε) δράμα,The Florida Project αλλά και τα επίσης υποψήφια Molly’s Game, ,Η Ψυχή Και Το Σώμα (On Body and Soul), Χωρίς Αγάπη (Loveless), Mudbound: Δάκρυα Στον Μισισιπή (Mudbound) και Βικτώρια & Αμπντούλ (Victoria & Abdul).

Επιπλέον, Η Πεντάμορφη Και το Τέρας (Beauty And The Beast) και η ταινία Φύλακες Του Γαλαξία 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2), που διεκδίκησαν επίσης το χρυσό αγαλματίδιο, προβάλλονται ήδη στα κανάλια COSMOTE CINEMA.

 

Το προσεχές διάστημα, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, τον μεγάλο νικητή της φετινής απονομής, με 4 OSCAR, Η Μορφή του Νερού (The Shape of Water) του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, αλλά και το βραβευμένο στις κατηγορίες Α’ Γυναικείου και Β’ Ανδρικού Ρόλου,Οι Τρεις Πινακίδες έξω Από Το Έμπινγκ, Στο Μιζούρι (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) του Μάρτιν Μακντόνα. Μέσα από την υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμες οι ταινίες Δουνκέρκη (Dunkirk) και Blade Runner 2049.

 

Η 90η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR, θα προβληθεί σε επανάληψη και με υπότιτλους, την Παρασκευή 9/3 στις 18.45, στο COSMOTE CINEMA 1HD και θα είναι διαθέσιμη και στην υπηρεσία COSMOTE TV GO.

 

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!
-Την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 21.00 στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη ορίστηκε να διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ μεταξύ του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου και του Α.Π.Φ.Σ.Ηρακλή Χαλκίδας για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στο φάιναλ-4 της διοργάνωσης όπου έχουν προκριθεί ακόμα ο Ολυμπιακός, ο Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός. O αγώνας θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το sportsonair.gr...

-Τον Νίκο Σβέρκο που ανέλαβε τη διεύθυνση του ρ/σ Στο Κόκκινο, αντικαθιστά στο κυβερνητικό ρεπορτάζ της ΕΦΣΥΝ ο Δημήτρης Τερζής...

-Κόπηκε, ύστερα από 17 χρόνια παρουσίας, από τη δημόσια τηλεόραση η εκπομπή της δημοσιογράφου Εύης Κυριακοπούλου. Ο λόγος, σύμφωνα με την ίδια, είναι ότι στη διοίκηση της ΕΡΤ δεν άρεσαν οι προσωπικότητες που είχαν κληθεί για συνεντεύξεις στην εκπομπή «Η ζωή είναι αλλού»...

-O ρεπόρτερ Ολυμπαικού Γ. Στασινόπουλος ξεκίνησε συνεργασία με την εφημερίδα "ΦΩΣ των Σπορ", στην θέση του Γ. Χαλά που αποχώρησε...-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com

olymbic idea