ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

8 June, 2018 - 05:26

Categories: 

Legends 2004 VS Spain National Team Legends αποκλειστικά στην COSMOTE TV, νέα εκπομπή με την Άννα Πρέλεβιτς στο Epsilon TV και ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων για τον ΕΔΟΕΑΠ!

Έναν χρόνο μετά τη συνάντηση της χρυσής Εθνικής του Euro 2004 με την επίλεκτη ομάδα της Ίντερ, οι “Legends 2004” αντιμετωπίζουν στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας, τους “Spain National Team Legends”, μία ομάδα που αποτελείται από σημαντικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο αγώνας, που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα προβληθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 21.00, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στο COSMOTE SPORT 1HD.

 

Ο Ότο Ρεχάγκελ θα καθίσει και πάλι στον πάγκο της ‘dream team’ του 2004, για να κοουτσάρει τους Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Νικοπολίδη, Δέλλα, Μπασινά, εναντίον των Ιβάν Κάμπο, Νταβίντ Αλμπέλδα, Γιανίκ Φερέιρα Καράσκο, Άλμπερτ Ριέρα, Πέδρο Μουνίτις και Ζοάν Καπντεβίλα.

 

Η κάλυψη της συνάντησης ξεκινάει στις 20.00 στο COSMOTE SPORT 1HD με το Pregame Show με τους Β. Σαμπράκο και Μ. Τσώχο, ενώ με τη λήξη του αγώνα, οι τηλεθεατές παραμένουν στο κανάλι για να παρακολουθήσουν το Postgame Show, το οποίο θα περιλαμβάνει πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, από τους Α. Σερεβέτα, Κ. Γιαλιτάκη, Α, Πάνο, Γ. Σόμπολο και Ε. Παπαδοπούλου. Την περιγραφή θα κάνει ο Α. Παλομπαρίνι.

 

Τα έσοδα από αυτή τη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Ιατρών) και του Χαμόγελου του Παιδιού Πάτρας.

Νέα εκπομπή με την Άννα Πρέλεβιτς στο EPSILON

 

Από την Πέμπτη 14 Ιουνίου και κάθε Πέμπτη στις 14:50, η Άννα Πρέλεβιτς με την εκπομπή «Έξυπνη Ζωή», δίνει μια ευχάριστη νότα στα καλοκαιρινά μας μεσημέρια.

 

Η κάμερα ακολουθεί την Άννα και καταγράφει πώς περνάει τη μέρα της. Κάθε στάση της αποτελεί και ένα νέο θέμα που μας κεντρίζει την προσοχή και μας γεμίζει θετική ενέργεια: συζητήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους, συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας και θέματα που αφορούν όλες τις μαμάδες!

 

Η «Έξυπνη Ζωή»,  παρουσιάζει πάντα νέες και πρωτοποριακές ιδέες που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, όμορφη και αισιόδοξη!

 

Επιμέλεια- Παρουσίαση: Άννα Πρέλεβιτς

 

Σκηνοθεσία: Γιάννης Σανιώτης

 

Παραγωγή: DSP

 

Γιατί οι συνήθειές σας αλλάζουν στο EPSILON!Tα εν οίκω...

Ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων για τον ΕΔΟΕΑΠ

 

Την στήριξη τους στην ΕΣΗΕΑ, την ΕΣΠΗΤ και την ΕΣΗΕΜΘ στον αγώνα διάσωσης και διεύρυνσης του ΕΔΟΕΑΠ διακήρυξαν ομόφωνα αργά χθες το βράδυ στη Λισαβόνα οι Πρόεδροι, οι Γενικοί Γραμματείς και τα μέλη της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΕΟΔ).

Στην ετήσια Γενική Συνέλευση στη Λισαβόνα εκ μέρους της ΕΣΗΕΑ συμμετείχε η Πρόεδρος Μαρία Αντωνιάδου και εκ μέρους της ΕΣΗΕΜΘ ο Γιάννης Κοτσιφός, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Με επείγον ψήφισμα, που κατέθεσαν από κοινού οι εκπρόσωποι των Ενώσεων, οι ευρωπαίοι δημοσιογράφοι ομόφωνα δηλώνουν:

«Η ετήσια Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων, η οποία συνεδρίασε στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας στις 6 Ιουνίου 2018, εκφράζει την ανησυχία της για την πρόσφατα εκδοθείσα γνωμοδότηση της Eurostat, που επιβεβαιώθηκε στα τέλη Μαΐου σε συναντήσεις με την κυβέρνηση, σύμφωνα με την οποία  το ταμείο κοινωνικής ασφάλισης ΕΔΟΕΑΠ  των δημοσιογραφικών Ενώσεων εντάσσεται στην γενική κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι είναι αυτόνομος οργανισμός που ενισχύεται οικονομικά από τις εισφορές των εργαζομένων και των εργοδοτών των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και δεν λαμβάνει ούτε ένα ευρώ από το Δημόσιο.

Η ετήσια Συνέλευση δεν ξεχνά τις μεγάλες θυσίες που έχουν υποστεί οι Έλληνες δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στα ΜΜΕ επί πολλά χρόνια με μειώσεις αποδοχών περισσότερο από 40%, μαζική ανεργία και επισφαλείς συνθήκες εργασίας ενώ τα ΜΜΕ  αντιμετωπίζουν μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις.

Τον περασμένο χρόνο οι Έλληνες δημοσιογράφοι καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, μετά από αγωνιστικές κινητοποιήσεις των Ενώσεων, πέτυχαν ένα έντιμο συμβιβασμό για την διάσωση του ταμείου ΕΔΟΕΑΠ, που καλύπτει την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ιδίων και των  οικογενειών τους καθώς και την καταβολή των επικουρικών συντάξεων. Ωστόσο η τρόικα και ορισμένοι ιδιοκτήτες ΜΜΕ αξιώνουν από την ελληνική κυβέρνηση να λάβει νέα μέτρα που απαξιώνουν τον καινούργιο ΕΔΟΕΑΠ στον οποίον πλέον δεν είναι ασφαλισμένοι μόνο δημοσιογράφοι και διοικητικοί υπάλληλοι των ΜΜΕ αλλά όλοι οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας ανεξάρτητα από την ειδικότητά τους.

Αυτή τη στιγμή, καθώς οι έλληνες δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ αντιμετωπίζουν μια νέα επίθεση εναντίον των ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους, η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΟΔ δίνει εντολή στη Διευθύνουσα Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων:

–       Να καλέσει αμέσως την ελληνική κυβέρνηση να μην υποχωρήσει στις νέες αξιώσεις της τρόικας και τις πιέσεις ορισμένων ιδιοκτητών ΜΜΕ.

–       Να εκφράσει την στήριξη και την αλληλεγγύη όλων των Ευρωπαίων Δημοσιογράφων στον αγώνα των Ελλήνων συναδέλφων τους, που δοκιμάζονται από τις σκληρές μνημονιακές πολιτικές.

–       Να εκφράσουν την στήριξη και την αλληλεγγύη όλων των ευρωπαίων δημοσιογράφων στο δίκαιο αγώνα των ελλήνων δημοσιογράφων και των εργαζομένων στα ΜΜΕ για να διατηρηθεί η αυτονομία και η διεύρυνση του ΕΔΟΕΑΠ, που καλύπτει την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τις επικουρικές συντάξεις όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ της χώρας.

–       Να στηρίξουν τους Έλληνες δημοσιογράφους και τους εργαζομένους στα ΜΜΕ στον αγώνα τους για ρύθμιση των εργασιακών σχέσεων για τα στοιχειώδη ασφαλιστικά τους δικαιώματα και για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας στα ΜΜΕ».

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

 

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!


-Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ορίστηκε ως προσωρινή διαχειρίστρια της Ειδικής Υπηρεσίας ΄Εκτακτης Διαχείρισης  Δικαιωμάτων του ΟΠΙ η Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Βλάχου....

-Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν για ένα λεπτό μέχρι και 1.652.328 τηλεθεατές, όταν στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 43,1%, ενώ έφτασε μέχρι και 57,4%. ...

-Κατά αποκλειστικότητα η ΕΡΤ1 καλύπτει με ρεπορτάζ σε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων τη συνάντηση ιστορικού ενδιαφέροντος μεταξύ των ηγετών των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας, την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018. Ο απεσταλμένος της ΕΡΤ στη Σιγκαπούρη Δημήτρης Απόκης μάς μεταφέρει όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό από τις συνομιλίες του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν για την αποπυρηνικοποίηση της Κορεατικής Χερσονήσου...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo,com

olymbic idea