ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

11 July, 2018 - 00:59

Categories: 

My man can VS "To ταίρι ξέρει", νέα ενημερωτική εκπομπή στο Epsilon TV και ο ΣΚΑΪ φιναλίστ των ευρωπαϊκών βραβείων Περιβάλλοντος!

Η Δευτέρα 9/7 ήταν η πρώτη μέρα που υπήρξε crash test ανάμεσα στις δύο εκπομπές, το My man can του ΣΚΑΙ και το "Ταίρι ξέρει" του ΑΝΤ1.

Στην πρώτη τους αναμέτρηση στο γενικό μέσο όρο είχαν μικρή διαφορά, στα δυναμικά κοινά όμως καθαρός νικητής ήταν ο Ant1. Συγκεκριμένα το «Ταίρι ξέρει» σημείωσε 17.8% στο γενικό μέσο όρο (και 20,1% στα δυναμικά κοινά) ενώ το «My man can» σημείωσε αντίστοιχα 18,2% (και 15,9%).

Νέα ενημερωτική εκπομπή στο Epsilon TV

 

 

Η πρωινή ενημέρωση στο Epsilon TV συνεχίζεται και τα Σαββατοκύριακα! «ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ»… στις 7:00 το πρωί, η νέα ενημερωτική εκπομπή του Epsilon TV, με την Ανθή Βούλγαρη, τον Βαγγέλη Γιακουμή και την Δέσποινα Βλεπάκη, παίρνει την σκυτάλη της ενημέρωσης κάθε Σάββατο και Κυριακή, για να μας μεταφέρει τον παλμό της επικαιρότητας την καλοκαιρινή περίοδο.

 

Με πλούσιο ρεπορτάζ, έγκαιρη πληροφόρηση, ζωντανές συνδέσεις και ενδιαφέρουσες ειδήσεις, η πρωινή δημοσιογραφική παρέα του Σαββατοκύριακου, θα βρίσκετε κοντά σας «ΑΠΌ ΝΩΡΙΣ»… μέσα από την συχνότητα του Epsilon TV!

 

«ΑΠΌ ΝΩΡΙΣ»… πρεμιέρα Σάββατο 14 Ιουλίου, στις 7:00 στο Epsilon TV.

Ο ΣΚΑΪ φιναλίστ των ευρωπαϊκών βραβείων Περιβάλλοντος

 

 

Ο ΣΚΑΪ διακρίθηκε ανάμεσα σε 139 εταιρείες από 26 χώρες της Ευρωπαϊκής ΄Ένωσης και προκρίθηκε, μαζί με την επίσης ελληνική εταιρεία KLIMIS, προς βράβευση στην τελική φάση των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον (European Business Awards for the Environment – ΕΒΑΕ). Ο ΣΚΑΪ διακρίθηκε στην κατηγορία προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνική Ευθύνης για τις δράσεις του για το περιβάλλον.

Η φετινή πρόκριση δύο ελληνικών εταιρειών αποτελεί πολύ σημαντική διάκριση για τη χώρα μας, δεδομένου ότι από το 1987 έως τώρα είχαν διακριθεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο μόλις δύο Ελληνικές εταιρείες συνολικά.

Η τελετή απονομής των European Business Awards for the Environment θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη, την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018. Θα προηγηθεί, στις 24 Οκτωβρίου 2018, στην Αθήνα, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ), η τελετή απονομής των βραβείων στις 13 εταιρείες που διακρίθηκαν στο Ελληνικό σκέλος του διαγωνισμού.Τα εν οίκω...

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή ανέργων μελών στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας Εφορευτικής Επιτροπής

Το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, αποφάσισε την απασχόληση δώδεκα (12) συνολικά ανέργων, που θα εργαστούν στις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων μελών της Εφορευτικής Επιτροπής της ΕΣΗΕΑ, εκπροσώπου στο Μεικτό Συμβούλιο των συντακτών οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» καθώς και για τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Τρίτης, 3 Ιουλίου 2018, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018, στα γραφεία της Ενώσεως (Ακαδημίας 20).

 

Η αποζημίωσή τους αποφασίστηκε να είναι εβδομήντα πέντε (75) ευρώ συνολικά, για όλη τη διαδικασία.

 

Συγκεκριμένα, οκτώ (8) άνεργοι συνάδελφοι θα απασχοληθούν στις 12 Ιουλίου 2018 για τη στελέχωση των δύο εκλογικών τμημάτων που θα δημιουργηθούν (τέσσερις ανά εκλογικό τμήμα) και τέσσερις (4) άνεργοι συνάδελφοι (δύο ανά εκλογικό τμήμα) θα απασχοληθούν στις επαναληπτικές αρχαιρεσίες, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018. Οι συνάδελφοι θα απασχοληθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από το άνοιγμα της κάλπης (8 π.μ.) μέχρι το πέρας της διαδικασίας (8 μ.μ.). Το βράδυ της 12ης Ιουλίου και οι οκτώ (8) συνάδελφοι θα συνεργαστούν με την Εφορευτική Επιτροπή για την καταμέτρηση των ψήφων και την έκδοση των αποτελεσμάτων. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και το βράδυ της 19ης Ιουλίου με τους τέσσερις (4) συναδέλφους.

 

Οι άνεργοι συνάδελφοι, που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ανέργων της ΕΣΗΕΑ και επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για την απασχόλησή τους στις αρχαιρεσίες, παρακαλούνται να αποστείλουν mail στο Γραφείο Υποστήριξης Ανέργων και Υλοποίησης Προγραμμάτων της Ενώσεως anergia@esiea.grή, εφόσον δεν έχουν mail, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210-3675402 έως αύριο Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018, στη 1 μ.μ.

 

Δικαίωμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχουν όσοι συνάδελφοι είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα των ανέργων της Ένωσης και δεν συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες: α) Στις επαναληπτικές αρχαιρεσίες της 14ης και 15ης Ιουνίου 2017 για την εκλογή των μελών των Πειθαρχικών Συμβουλίων και των εκπροσώπων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, β) της 6ης, 7ης και 8ης Νοεμβρίου 2017 στον ΕΔΟΕΑΠ επί των τροποποιήσεων του Καταστατικού του Οργανισμού και γ) της 13ης, 14ης και 15ηςΙουνίου 2018 στον ΕΔΟΕΑΠ για την ανάδειξη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΕΔΟΕΑΠ .

 

Στην περίπτωση που οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις δώδεκα (12), θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ όσων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, αύριο Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018, στις 2 μ.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 5ος όροφος), παρουσία του εκπροσώπου της Εφορευτικής Επιτροπής, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΣΗΕΑ.

 

Στην κλήρωση μπορούν να παρευρίσκονται όσοι συνάδελφοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και το επιθυμούν.Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!-Σε επικοινωνία με το Enimerosi24 o Σταμάτης Μαλέλης διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από καμία δουλειά την οποία έχει αναλάβει, γιατί απλούστατα δεν έχει άλλους πόρους για να συντηρηθεί. Το στέλεχος της τηλεόρασης θα συνεχίσει να εργάζεται, παράλληλα με τα νέα του καθήκοντα στο Κίνημα Αλλαγής...

-O Γ. Χαϊκάλης θα περιγράψει από την Μόσχα τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στην Κροατία και την Αγγλία για την ΕΡΤ1...


-Για την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, την περιγραφή θα κάνει, επίσης από το γήπεδο,  ο Χ. Κοντός...


-Σε livestreaming από την ιστοσελίδα της ΙAAF μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων από το Τάμπερε...


-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com

olymbic idea