ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

11 November, 2017 - 03:58

Categories: 

Van Gogh Alive: Έχει μαγέψει περισσότερους από 10.000.000 θεατές

Αν έχετε κάποτε θαυμάσει τα έργα του Van Gogh, τώρα είναι η ώρα να τα ξαναδείτε και να περπατήστε ανάμεσα στους πίνακές του!

Η έκθεση “Van Gogh Alive” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αποδεικνύει ότι η τέχνη και η τεχνολογία μπορούν να συνυπάρξουν, δημιουργώντας μια δυναμική αλληλεπίδραση των αισθήσεων. Η μεγαλειώδης έκθεση έχει ταξιδέψει σε 35 πρωτεύουσες και έχει μαγέψει περισσότερους από 10.000.000 θεατές σ’ όλο τον κόσμο!  Πρόκειται για μια live συμφωνία φωτισμού, χρωμάτων, ήχων και μουσικής, που οργάνωσε η Grande Exhibitions με την Λάβρυς. 

Στον Αθήνα 9.84 και το «Όσα έφερε η μέρα» μίλησε ο Γιώργος Μουστάκας, διευθυντής της Λάβρυς.

«Η έκθεση δεν είναι μια συνήθης τυπική έκθεση, με αυθεντικά έργα του Van Gogh, είναι μια έκθεση multimedia. Το πάνω μέρος της έκθεσης είναι ένα μέρος με στατικές εικόνες, που υπάρχουν εικόνες από την ζωή του Van Gogh καθώς και εικόνες από συγκεκριμένα έργα που σηματοδοτούν τις περιόδους των έργων. Ταυτόχρονα υπάρχουν κάποια κείμενα που είναι τόσο για την ζωή του, όσο και για την καλλιτεχνική του πορεία» τόνισε ο κύριος Μουστάκας και επεσήμανε ότι «Το μόνο εκθεσιακό κομμάτι είναι το δωμάτιο του Van Gogh, εκεί όπου μεγάλωσε και μέσα στο οποίο δημιούργησε τα αριστουργήματά του».

Ο διευθυντής της Λάβρυς πρόσθεσε ακόμα, ότι «Το βασικό κομμάτι της έκθεσης είναι αυτό των προβολών. Εκεί υπάρχουν 40 συστήματα με ήχο και εικόνα υψηλού επιπέδου και προβάλλονται είτε σε τεράστιες γιγαντοοθόνες, είτε στην σκάλα, στο πάτωμα ή στην οροφή του κτιρίου, 2.000 εικόνες από τα έργα του Van Gogh αλλά και κινούμενες εικόνες, το πως ένα έργο αποδομείται και αναδομείται ώστε να φανεί η τεχνοτροπία του».

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως 4 Μαρτίου, καθημερινές και Σαββακύριακα 10π.μ. έως 10:00μμ (Τελευταία Είσοδος 09:00μμ)

Γενική είσοδος: € 15, μειωμένο εισιτήριο: € 12 (παιδιά, φοιτητές, άνεργοι, άτομα άνω των 65 ετών), ελεύθερη είσοδος: παιδιά έως 5 ετών (εφόσον συνοδεύονται).

πηγή athina984.gr

olymbic idea