ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

13 August, 2017 - 02:10

Categories: 

Ούτε στον χειρότερό του εφιάλτη,,,

Άσχημη εξέλιξη είχε η τελευταία κούρσα της μυθικής καριέρας του Γιουσέιν Μπολτ. Ο τεράστιος Τζαμαϊκανός  έπαθε μυϊκό τραυματισμό και δεν κατάφερε να τερματίσει στην τελευταία κούρσα της καριέρας στου με την ομάδα 4Χ100 της πατρίδας του.  

Τελικά είναι θνητός. Ο Γιουσέιν Μπολτ για πρώτη φορά προδόθηκε από το κορμί του το οποίο τόσα χρόνια αποτελούσε αντικείμενο μελέτης για τη δύναμη και την ταχύτητα του και δεν κατάφερε να τερματίσει στην σκυταλοδρομία 4Χ100 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Στα τελευταία 50 μέτρα της αθλητικής του ζωής στα κουλουάρ, έπαθε μυϊκό τραυματισμό και κατέρρευσε στο ταρτάν χωρίς να καταφέρει να περάσει τη γραμμή του τερματισμού.

Μεγάλη νικήτρια ήταν η Μεγάλη Βρετανία με τους Ούτζα, Τζέμιλι, Τάλμποτ και Μίτσελ Μπλέικ με χρόνο 37.47 που αποτελεί και την καλύτερη επίδοση της χρονιάς. Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι ΗΠΑ με τους Ρότζερς, Γκάτλιν, Μπέικον και Κόουλμαν σε 37.52 ενώ έκπληξη αποτελεί η τρίτη θέση της Ιαπωνίας με τους Τάντα, Ιιζούκα, Κιρίγου και Φουτζιμίτσου με χρόνο 38.04.

olymbic idea