ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
palaiologos

14 November, 2017 - 15:13

Categories: 

«Ίσως αλλάξει ομάδα ο Οτζίτζα τον Ιανουάριο!»

«Φωτιές» έρχεται να ανάψει βελγικό δημοσίευμα σχετικά με το μέλλον του Βαντίζ Οτζίτζα – Οφόε στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Nieuwsblad», ο διεθνής Βέλγος μέσος δεν φαίνετια να αισθάνεται πολύ άνετα το τελευταίο καιρό στον Ολυμπιακό, με αφορμή την κλοπή τη οποία υπέστη στην οικία του δύο μέρες πριν. Ο Οτζίτζα – Οφόε ανησυχεί κυρίως για την ασφάλεια της οικογένειάς του.

 

«Ίσως να αλλάξει και πάλι ομάδα μετά από σχεδόν μισό χρόνο στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος άσος φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειάς του μετά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του και τη ληστεία κοσμημάτων και χρημάτων. Ο ίδιος, η σύντροφός του και η πέντε μηνών κόρη του δεν ήταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

 

«Η απώλεια περιουσίας είναι μεγάλη, αλλά το ψυχολογικό πλήγμα είναι μεγαλύτερο. Ο Οτζίτζα είναι αναστατωμένος γιατί δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης που έγινε στόχος των ληστών και φαίνεται πως οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού είναι στόχος (σ.σ. το ίδιο συνέβη και στον Ομάρ Ελαμπντελαουί).

 

Η οικογένειά του αφήνει να εννοηθεί πως φοβούνται για την ασφάλειά τους και ότι η φυγή τους από την Ελλάδα είναι αναπόφευκτη, κάτι στο οποίο δεν κωφεύει ο Οτζίτζα, που θα εξετάσει τις επιλογές του. Ο Οτζίτζα είναι βασικός στον Ολυμπιακό και παίζει στο Champions League, ενώ έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο, αλλά η ασφάλεια της οικογένειάς του είναι αδιαπραγμάτευτη.

Ο Ολυμπιακός έχει άλλους τρεις Βέλγους, αλλά για την ώρα τίποτα δεν δείχνει ότι θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο του Οτζίτζα».

 

olymbic idea