ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

16 April, 2018 - 17:15

Categories: 

Η ΑΕΚ ζητά να καταθέσει ο διαιτητής Κομίνης στην υπόθεση των επεισοδίων της Τούμπας

Στο υπόμνημα που κατέθεσε για την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, η Ένωση ζητάει να κληθεί εκ νέου για να καταθέσει ο Γ. Κομίνης, αλλά και να ληφθεί υπόψη το βίντεο που έχουν καταθέσει οι Θεσσαλονικείς.

 

Η Ένωση επικαλείται ότι ο ένας και μοναδικός λόγος διακοπής του ντέρμπι ήταν «η είσοδος Σαββίδη με όπλο και συνοδεία μπράβων στον αγωνιστικό χώρο, η απειλητική κίνησή του προς τον διαιτητή, μαζί με την ευθεία απειλή από πλευράς Μίχελ, και η διπλή επίθεσή του προς τον πάγκο της ΑΕΚ».

 

Τονίζει, δε, ότι δεν γίνεται να μην είναι λόγος διακοπής αγώνα αυτό το γεγονός, που εξελίχθηκε σε ζωντανή μετάδοση μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών, όταν αποτέλεσε λόγο διακοπής ολόκληρου πρωταθλήματος με επίσημο έγγραφο και υπογραφή της ελληνικής κυβέρνησης που το αναφέρει ως λόγο σε απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, λόγο διαγραφής του ΠΑΟΚ από την ECA, γεγονός που καταδικάστηκε απερίφραστα εντός της χώρας από τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές UEFA-FIFA και που σε επίσημο έγγραφο της FIFA αποτελεί τον βασικό κίνδυνο απειλής με GREXIT του ελληνικού ποδοσφαίρου.

olymbic idea