ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

16 April, 2018 - 17:17

Categories: 

Τα…έσπασαν Χριστοδουλόπουλος και Μελισσανίδης

Χωρίς να υπάρξει συμφωνία, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκαν για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, αλλά…άσπρος καπνός δεν βγήκε. 

 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Έθνος, την προηγούμενη Τρίτη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκαν σε μαγαζί της παραλιακής. Θέμα της συνάντησης τους ήταν να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

 

Οι συζητήσεις δεν εξελίχθηκαν θετικά και όπως αναφέρει η εφημερίδα ο Χριστοδουλόπουλος αποχώρησε κακήν κακώς. Μάλιστα ο «Τίγρης» φαίνεται να του έδωσε τελεσίγραφο μερικών ημερών για την οριστική του απάντηση.

 

Ο 31χρονος μέσος φαίνεται πως δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και αν δεν επεκτείνει τη συνεργασία του με την Ένωση, τότε ανοίγει ο δρόμος για τον Ολυμπιακό που καραδοκεί.

 

Το +1 στο συμβόλαιο

Ο Χριστοδουλόπουλος έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, αφού το καλοκαίρι του 2016 είχε υπογράψει για 2+1 χρόνια. Όποιος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με την ΑΕΚ, όπως και στην περίπτωση του Ντίντακ, αφού το +1 δίνει τον πρώτο λόγο στο σύλλογο.

olymbic idea