ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
palaiologos

11 July, 2019 - 22:59

Categories: 

Ρήξη χιαστών ο Φορτούνης!

Πολύ πιο σοβαρός απ' ό,τι αρχικά είχε διαγνωστεί αποδεικνύεται για τον Ολυμπιακό ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη . Οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει τουλάχιστον έξι μήνες εκτός δράσης. 

Η επιστροφή των ερυθρόλευκων από τη Πολωνία και την Αυστρία, όπου οι «ερυθρόλευκοι»πραγματοποίησαν το βασiκό στάδιο της προετοιμασίας τους συνοδεύτηκε από ένα πολύ άσχημο νέο και αφορά τον σοβαρό του αρχηγού του στο αποχαιρετιστήριο φιλικό με το Αμβούργο.

Αν  και φαινόταν αρχικά να μην είναι κάτι σοβαρό, τελικά στις εξετάσεις που υποβλήθηκε στην Αθήνα φάνηκε ότι έχει υποστεί, δυστυχώς, ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα απουσιάσει για το επόμενο χρονικό διάστημα, με τους «ερυθρόλευκους» να αναφέρουν ότι θα χρειαστούν έξι μήνες για την επάνοδό του.

Ο Φορτούνης μετά το φιλικό κόντρα στους Γερμανούς φοβόταν ότι έχει πάθει τη συγκεκριμένη ζημιά, κάτι το οποίο δυστυχώς επιβεβαιώθηκε.

Πλέον, ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών θα ξεκινήσει έναν δύσκολο «αγώνα», προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και να επανέλθει υγιής ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.

Έτσι, ο 26χρονος μέσος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και το διάστημα της απουσίας του εκτιμάται ότι θα είναι τουλάχιστον έξι μήνες.

 

olymbic idea