ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

22 January, 2022 - 01:40

"Περίπατο" στην Βαρκελώνη η Μπέτις!

Η Εσπανιόλ υποδέχθηκε τη Μπέτις στο «Κορνέλα ντε Λόμπρεγκατ» το βράδυ της Παρασκευής για την 22η αγωνιστική της La Liga. Η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 14ο λεπτό με τον πρώτο σκόρερ της στο πρωτάθλημα , Ραούλ Ντε Τόμας , αλλά η Μπέτις ήταν αυτή που πήρε τη νίκη με 1-4 πετυχαίνοντας μια σπουδαία ανατροπή από το 30’ και μετά.

Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας ισοφάρισε αρχικά σε 1-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 31ο λεπτό και ο Ροντρίγκες στο 36’ έδωσε το προβάδισμα με 1-2 στους φιλοξενούμενους. 

Στο 2ο ημίχρονο η Μπέτις κατάφερε να βρει ακόμα 2 τέρματα με Μπόρχα Ιγκλέσιας στο 53’ και με Γουίλιαν Ζοσέ στο 76’ , δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη μεγάλη νίκη της με 1-4. 

Αποβλήθηκε ο Ραούλ Ντε Τόμας στο 81 με δεύτερη κίτρινη κάρτα από πλευράς Εσπανιόλ.

 

Η Μπέτις πλέον βάζει γερές βάσεις για την πρώτη τετράδα που οδηγεί στο UEFA Champions League της επόμενης σεζόν , καθώς βρίσκεται στη 3η θέση της La Liga με 40 βαθμούς , στο +7 από Ατλέτικο Μαδρίτης και στο +8 από Μπαρσελόνα.

 

Η Εσπανιόλ παρέμεινε στην 11η θέση με 27 βαθμούς και στο -5 από τις ευρωπαϊκές θέσεις της επόμενης σεζόν. 

Λάμπρος Μελισσουργός