ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

8 April, 2022 - 23:47

Categories: 

Κόντρα στην Μονακό ο Ολυμπιακός!

Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Euroleague έκρυβε εκπλήξεις. Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε 97-88 από την Μπάγερν στη Μαδρίτη. Ένα ματς που κρίθηκε στο 4ο δεκάλεπτο με το σκορ 38-13 για την ομάδα του Μονάχου. Αυτό το αποτέλεσμα άλλαξε και την τελική κατάταξη. Ο Θρύλος τερμάτισε δεύτερος, αφήνοντας τους Μαδριλένους στην 4η θέση.

Η Ρεάλ υποδέχθηκε τη Μπάγερν για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague στο «WiZink Center» , με τους γηπεδούχους να χάνουν τη νίκη μέσα απ’ τα χέρια τους σε ένα απίστευτο παιχνίδι. 88-97 το τελικό σκορ με την αδιάφορη βαθμολογικά Μπάγερν να κάνει πράγματα και θαύματα στη 4η περίοδο και να φέρνει τούμπα το ματς. 

Η Ρεάλ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 52-34 και πήρε διαφορά 20 πόντων στο 24’ (61-41). Το 3ο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 75-59 υπέρ των Μαδριλένων και η τελευταία περίοδος έμοιαζε ότι θα είναι για τυπικούς λόγους αλλά το απίστευτο ξέσπασμα της Μπάγερν διέψευσε τους πάντες. Ένα «τρελό» επιμέρους σκορ 13-38 των Βαυαρών στο τελευταία δεκάλεπτο  ήταν αρκετό για να τους δώσει τη νίκη στο τέλος με 88-97 και να στερήσει τη 2η θέση από την Βασίλισσα που θα αντιμετώπισε τη Μονακό. 

Κοζέρ , Γιουλ , Ντεκ και Γιαμπουσέλε με 12 πόντους έκαστος ήταν οι κορυφαίοι από πλευράς Ρεάλ σε ένα παιχνίδι που δύσκολα θα ξεχαστεί. Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μακάμπι και Φενέρμπαχτσε την ερχόμενη Τετάρτη θα κρίνει τον αντίπαλο της Ρεάλ στα πλέι-οφ. Σε περίπτωση ήττας της Μακάμπι η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές με πλεονέκτημα έδρας και σε περίπτωση νίκης των Ισραηλινών το ζευγάρι στα πλέι οφ θα είναι Ρεάλ - Μακάμπι. Η Ρεάλ ολοκλήρωσε 4η τη regular season της Euroleague με συνολικό ρεκόρ 18-10. 

Στην αντίπερα όχθη η Μπάγερν που «τρόμαζε» κόσμο στη τελευταία περίοδο ολοκλήρωσε τη κανονική διάρκεια της Euroleague ως 8η με συνολικό ρεκόρ 14-14 και θα αντιμετωπίσει στα πλέι-οφ την 1η Μπαρσελόνα με μειονέκτημα έδρας. Ο Γιάραμαζ με 19 πόντους , ο ΝτεΣον Τόμας με 16 και ο Σίσκο με 13 ήταν οι κορυφαίοι των Βαυαρών στο φοβερό σημερινό διπλό της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι.