ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 June, 2022 - 18:24

Categories: 

Τι ισχύει με τους «κομμένους» της ΑΕΚ

Ξεκάθαρος όσον αφορά το θέμα των παικτών που δεν υπολογίζονται για τη νέα μέρα της ΑΕΚ είναι ο Ματίας Αλμέιδα. Έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον το γκρουπ των παικτών που βρίσκονται εκτός πλάνων και αποτελείται κατά βάση από τους Βράνιες, Τσιντώτα, Ανσαριφάρντ, Λε Ταλέκ, Μπακάκη και Τάνκοβιτς.

Ανεξάρτητα λοιπόν από το τι θα συμβεί με την περίπτωση του καθενός (αν θα βρεθεί δηλαδή άκρη για ν’ αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα) το μόνο βέβαιο είναι ότι άπαντες θα τεθούν εκτός ομάδας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι  το συγκεκριμένο γκρουπ θα γυμνάζεται μεν κανονικά με προπονητή (όπως οφείλει να κάνει μια επαγγελματική ομάδα) ωστόσο δεν θα έρχεται καν σε επαφή με τον Αλμέιδα.

Εξάλλου οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ έχουν αποσυνδεθεί πλήρως από τις αποδεσμεύσεις και η «Ένωση» έχει αποδεχθεί ότι θα προχωρήσει με αυτή τη λογική, ακόμα και αν έχει μια χασούρα με αυτές τις περιπτώσεις.