ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 May, 2024 - 00:39

Categories: 

Άφησε στην μέση την ανατροπή ο Παναθηναίκός στο Βελιγράδι

Χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Βελιγράδι!

Οι «πράσινοι» έφτασαν κοντά σε μία ανατροπή-έπος, όμως ηττήθηκαν με σκορ 85-83 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία έκανε το 2-1 στη σειρά και απέχει μία νίκη από το Final Four. Πλέον, οι «πράσινοι» θα ψάξουν «διπλό» τη Μεγάλη Πέμπτη (02/05, 21:45) ώστε να στείλουν τη σειρά πίσω στο ΟΑΚΑ για πέμπτο ματς.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μπήκε πολύ άσχημα στο ματς και ήταν για περίπου 28 λεπτά εκτός τόπου και χρόνου, με αποτέλεσμα να βρεθεί μέχρι και στο -18 (57-39). Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεκίνησε μία αντεπίθεση διαρκείας με τρομερές άμυνες και επιθετικό ηγέτη τον Κέντρικ Ναν, φτάνοντας μέχρι και στην ισοφάριση (83-83).

Παρόλα αυτά, στο τέλος οι πράσινοι... έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους, αφού ο Ματίας Λεσόρ έχασε βολή που θα έδινε προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ ο Τζέριαν Γκραντ έκανε αχρείαστο φάουλ στα 1,8'' πριν τη λήξη, στέλνοντας τον Λορέντζο Μπράουν στις βολές. Ο Αμερικανός με ισπανικό διαβατήριο έβαλε και τις δύο για το 85-83, ο Ναν αστόχησε σε τρίποντο νίκης και το ματς έληξε με το «τριφύλλι» να χάνει σημαντική ευκαιρία.

Από τους νικητές, ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του ο Τζος Νίμπο, που είχε 22 πόντους και 9 ριμπάουντ κάνοντας «πάρτι» στη ρακέτα. Κομβικός ο Λορέντζο Μπράουν με 16 πόντους, 8 ασίστ και τις βολές νίκης, ενώ 13 πόντους είχε ο Μπόνζι Κόλσον.

Από τους φιλοξενούμενους, 25 πόντους είχε ο Κέντρικ Ναν, που ήταν σχετικά άστοχος με 9/21 σουτ, όμως ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στην πορεία του αγώνα. 17 πόντους είχε ο συγκινητικός Ιωάννης Παπαπέτρου και 14 ο Ματίας Λεσόρ, που έχασε όμως τις περισσότερες μάχες από τον Νίμπο. Άποντος έμεινε σε 21' ο Κώστας Σλούκας.

Ομάδα: