ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 January, 2024 - 19:26

Categories: 

«Άλωσε» την Καρδίτσα η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Ηλία Ζούρου

Με το... δεξί η ΑΕΚ Betsson BC στην εποχή, Ηλία Ζούρου!

Πραγματοποιώντας μια αρκετά καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η «Ένωση» έβγαλε αντίδραση και... σφυγμό μετά από καιρό, επικρατώντας πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 95-86 της Καρδίτσας στο «Γιάννης Μπουρούσης» για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν το πάνω χέρι στο σκορ από το πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα, φτάνοντας ακόμα και στο +17 στα μέσα της δεύτερης περιόδου. Με τη νίκη αυτή, η ΑΕΚ ανέβηκε - έστω και προσωρινά - στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 7-9, βάζοντας παράλληλα τέλος σε ένα σερί τριών διαδοχικών ηττών.

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Τζάστιν Τίλμαν και Γιάννης Κουζέλογλου με 20 πόντους ο κάθε ένας, ενώ πολύτιμες βοήθειες έδωσαν ακόμα και οι ΜακΡέι (13π., 6ρ.) και Νάιτ (14π., 5ρ., 3ασ.).

Από την άλλη, η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου που είδε το σερί των τεσσάρων διαδοχικών νικών της να διακόπτεται, έπεσε στο 5-11, με τους Δίπλαρο (15π.) και Γουάιτ (14π.) να ξεχωρίζουν σε απόδοση.

Ομάδα: