ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 March, 2024 - 21:40

Categories: 

«Αχίλλειος πτέρνα» για την ΑΕΚ χάθηκαν οκτώ βαθμοί στο φινάλε

Ο τρόπος με τον οποίο η ΑΕΚ «κλώτσησε» στην Θεσσαλονίκη την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου κόντρα στον Άρη μένοντας στο 3-3, ακόμη στροβιλίζει στο μυαλό του Ματίας Αλμέιδα και των άμεσων συνεργατών του.

Τη στιγμή όπου οι «κιτρινόμαυροι» κόντρα στα αγωνιστικά τους προβλήματα βρίσκουν τον τρόπο να σκοράρουν, δεν δείχνουν την ίδια ισορροπία και πνευματική συγκέντρωση στο αμυντικό σκέλος, χαλώντας την γενικότερη εικόνα τους. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην οικονομία του φετινού πρωταθλήματος. Απέναντι στον Άρη η «Ένωση» είδε να της ξεφεύγουν βαθμοί που κρατούσε στα χέρια της στα τελευταία φορά για τέταρτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας. Η πρώτη φορά ήταν κόντρα την Κηφισιά όπου είχε δεχθεί το γκολ στο 85ο λεπτό από τον Βαφέα. Ακολούθησε η «γκέλα» στις Σέρρες, με τον Θυμιάνη να … ξετυλίγει στο 93΄το δώρο που του πρόσφερε ο Αθανασιάδης με την άστοχη έξοδό του και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Η τρίτη φορά ήταν στο ισόπαλο 1-1 της Τούμπας απέναντι στον  ΠΑΟΚ, με τoν Κεντζιόρα στο 89΄να κλέβει την νίκη από τους «κιτρινόμαυρους» , για να ακολουθήσει η προχθεσινή αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Βίντα να υποπίπτει στο πέναλτι που μετέτρεψε σ εγκολ ο Μορόν στο 97΄.

Ομάδα: