ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 March, 2024 - 19:24

«Βλέπει» ξανά τον Μπογέ ο Ολυμπιακός!

 

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται ήδη ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού με φόντο την επόμενη σεζόν. Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν στρέψει την προσοχή ους στον αποψινό κομβικό επαναληπτικό κόντρα στην Μακάμπι για τη φάση των «16» του ConferenceLeague  (22:00, CS2) όπου αναζητούν ένα … μικρό θαύμα, ώστε να ανατρέψουν το σκορ της εντός έδρας βαριάς τους ήττας με 1-4 στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο, την ίδια στιγμή φροντίζουν να προετοιμάζουν το έδαφος σε μεταγραφικό επίπεδο ενόψει καλοκαιριού.  Μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες που αφορούν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν  έχει να κάνει με την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Μία γραμμή όπου ενδέχεται να υπάρξουν ριζικές διαφοροποιήσεις σε πρόσωπα. Όπως και να το εξετάσει κανείς, Ειδικά από την στιγμή όπου ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί που ήδη διανύει το 38ο έτος της ζωής του, όπως φυσικά και του Γιόβετιτς.  Κι εάν προστεθεί το γεγονός της υψηλής ρήτρας αγοράς που δεσμεύει τον δανεικό Φραν Ναβάρο από την Πόρτο και η οποία φτάνει τα 7,5 εκατ. ευρώ τότε αυτομάτως οι αλλαγές σε πρόσωπα θα είναι πολλές.

 Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ένας από τους παίκτες που ήδη εξετάζονται σοβαρά είναι ο Λούκας Μπογέ. Τον 28χρονο διεθνή Αργεντινό πρώην επιθετικό της Έλτσε, που είχε πραγματοποιήσει καλή σεζόν, και παλαιότερα είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ. Ο εν λόγω παίκτης από το περασμένο καλοκαίρι είχε απασχολήσει τόσο τον Ολυμπιακό όσο και την Σεβίλλη, στον πάγκο της οποίας βρισκόταν ο τωρινός προπονητής των Πειραιωτών Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Τελικά είχε καταλήξει, με 7 εκατ. ευρώ, στη Γρανάδα. Αλλά η ισπανική ομάδα, φέτος, δεν πηγαίνει καθόλου καλά, ήδη «φλερτάρει» με τον υποβιβασμό και το προσεχές καλοκαίρι, λογικά, θα τον δώσει με τη μορφή δανεισμού ή θα τον «σκοτώσει» κοψοχρονιά για να μην κουβαλάει το συμβόλαιό του στη Segunda.

Ομάδα: