ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 February, 2024 - 17:46

Categories: 

«Ιστορικός» θρίαμβος στου Ζωγράφου με Αρναρέλλη

Δεν χάνεται η άνοδος για τον Πανιώνιο! Οι «κυανέρυθροι», με ένα γκολ του Αρναρέλλη στο 22', πέρασαν και από του Ζωγράφου, επικρατώντας 1-0 του Ηλυσιακού και σε συνδυασμό με την ήττα (0-2) του Εθνικού από τον Αλμυρό, «χάθηκαν» στο +10 από τους Πειραιώτες στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής μετά από 22 αγωνιστικές! Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται, πλέον, πολύ κοντά στο όνειρο της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες και πιο συγκεκριμένα στη Super League 2.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ήττα του Εθνικού από τον Αλμυρό ήταν η πρώτη του στη σεζόν, με τους Κρητικούς να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα, εξάλλου, έληξε το κρητικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟΑΝ και τον ΠΟΑ στον Άγιο Νικόλαο, επιβλητική η Επισκοπή, με εκτός έδρας πεντάρα (0-5) στον Ατρόμητο Πειραιά, ενώ ο Ερμής Ζωνιανών «λύγισε» την Προοδευτική.

Ακάθεκτη στον 3ο όμιλο η Κόρινθος, πέρασε και από τη Βάρη (0-2) κόντρα στον τοπικό Αστέρα και άφησε τη Θύελλα Ραφήνας, που έχασε 1-0 από τον Ιάλυσο στη Ρόδο, στο -4.

 

Ομάδα: