ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 January, 2024 - 18:21

Categories: 

«Καθάρισε» η ΑΕΚ με «καυτό» Πόνσε

Σε παράσταση γα ένα ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΚ την αναμέτρησή της κόντρα στον ΟΦΗ, θριαμβεύοντας με 3-0 κι έφτασε τους 42 πόντους προσεγγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την κορυφή της Super League. Κι όταν αναφερόμαστε για ένα  ρόλο, αυτός παίρνει την σφραγίδα του Εζεκιέλ Πόνσε.

Με δυο προσωπικά γκολ ο Πόνσε πήρε την ΑΕΚ των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων από το χέρι και με τα δυο γκολ που πέτυχε (28’ , 67΄) έβαλε τις βάσεις για την νίκη πριν ο Φαν Βεερτ στο 96’ διαμορφώσει  το τελικό 3-0.

Ο Αργεντινός φορ ήταν να μην … πάρει φόρα. Από την στιγμή όπου την περασμένη Κυριακή πέτυχε το παρθενικό του χατ-τρικ στο εμφατικό 0-5 επί του Ατρομήτου, σε αυτή την σπαστή διπλή του θητεία στην «Ένωση» ο 27χρονος Αργεντινός φορ απελευθερώθηκε, αναδεικνύοντας στο χορτάρι πτυχές της ποιότητάς του. Παράλληλα, έρχεται να δικαιώσει όλους όσοι πίστεψαν στο ταλέντο και την εκτελεστική του δεινότητα και τον επανέφεραν στην Νέα Φιλαδέλφεια μετά από πέρασμα τεσσάρων ετών από την προηγούμενη παρουσία του στους «κιτρινόμαυρους». 

Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 28ο λεπτό, με τον Αργεντινό φορ να κάνει γλυκό πλασέ έπειτα από ασίστ του Τσούμπερ μετά από αντεπίθεση της ομάδας του Αλμέιδα.

Έντονα παράπονα των φιλοξενούμενων για φάουλ πάνω στον Λουίς Φελίπε. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR και δόθηκε συνέχεια στο παιχνίδι.  Στο 67’ κι έπειτα από βολέ του Στάνκοβιτς ο Πόνσε έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πρόλαβε τον Σωτηρίου, αρχικά ο γκολκίπερ του ΟΦΗ απέκρουσε και στο ριμπάουντ με ωραίο πλασέ ο Αργεντινός βρήκε δίχτυα στην κενή εστία. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Φαν Βέερτ στο 96’ αφού εκμεταλλεύθηκε λάθος του Λαμπρόπουλου. 

 

Ομάδα: