ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 February, 2024 - 22:48

Categories: 

«Καθάρισε» στο τέλος ο ΠΑΟΚ με Σβαμπ – Κωνσταντέλια και παρέμεινε μόνος πρώτος

Την γλυκιά  μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο ΠΑΟΚ, έπειτα από την δύσκολη επικράτησή του επί του Ατρομήτου με 2-0 στο Περιστέρι. Ένας ΠΑΟΚ που έδειξε χαρακτήρα και πηγαίνει στο ντέρμπι κορυφής  της επόμενης αγωνιστικής στην Τούμπα κόντρα στην ΑΕΚ, έχοντας να διαχειριστεί μία υπέρ του διαφορά από τη προσεχή του αντίπαλο (σ.σ. έχει 50 έναντι 48). Από την άλλη πλευρά οι Περιστεριώτες μετά τον πρόσφατο άδοξο αποκλεισμό τους στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό στις καθυστερήσεις, έχασαν ακόμη ένα παιχνίδι στο φινάλε του…

Ο Σβαμπ αποδείχθηκε λυτρωτής για τον «Δικέφαλο» του Βορρά. Λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς ο Αυστριακός στο 89’ με ψύχραιμος σουτ άνοιξε το σκορ για το σύνολο του Λουτσέσκου. Το τελικό 0-2 για τον ΠΑΟΚ διαμόρφωσε ο Κωνσταντέλιας με γκολ – ζωγραφιά στο 93’ αντάξιο της ποιότητάς του. Οι φιλοξενούμενοι που ήταν το απόλυτο αφεντικό στο ματς είχαν και δύο δοκάρια με τους Τόμας (5’) και Τάισον (18’).

 

Ομάδα: