ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 February, 2024 - 19:26

Categories: 

«Μάχιμος» ξανά ο Τζούριτσιτς στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επανήλθε σε ρότα επιτυχιών αλλά και πειστικών εμφανίσεων με την νίκη του επί του Άρη με 2-0. Ένα αποτέλεσμα, το οποίο επανέφερε την ηρεμία και κυρίως τα χαμόγελα στο στρατόπεδο του »«Τριφυλλιού» ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Οι «πράσινοι» πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο κομβικό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση του Ηρακλείου ξεκίνησε μάλιστα με μία σημαντική επιστροφή Και αυτό γιατί ο Φίλιπ Τζούριτσιτς προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους «πράσινους» και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ. Παιχνίδι στο οποίο θα είναι και πάλι στα πλάνα του Τούρκου τεχνικού και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, που εξέτισε την τιμωρία της μιας αγωνιστικής χθες, απέναντι στον Άρη. Από εκεί και πέρα, Χουάνκαρ και  Βέρμπιτς έκαναν ξανά ατομικό πρόγραμμα, με τον Τιν Γεντβάι να συνεχίζει την θεραπεία του, ενώ δεν υπολογίζεται ο Αράο, λόγω καρτών.

 

Ομάδα: