ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 March, 2024 - 15:44

Categories: 

«Μάχιμος» ο Γουόκαπ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκα στο ΣΕΦ

Ωστόσο αυτή τη φορά τα προβλήματα είναι λιγότερα για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Διότι εκτός από τους Γουίλιαμς-Γκος και Λαρεντζάκη, το «παρών» θα δώσει και ο ηγέτης της άμυνας του Θρύλου. Ολυμπιακός: Με Γουόκαπ στο ντέρμπι «αιωνίων».

Αν ο τραυματισμός αυτός είχε συμβεί σε άλλο παίκτη, τότε δεν θα γίνονταν καν συζήτηση για τη συμμετοχή του στο αυριανό ντέρμπι. Αλλά ο Τόμας Γουόκαπ αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση. Διότι έχει τόσο δυνατή κράση που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Άρα, αν και έχει διάστρεμμα β’ βαθμού, δεν θα μπορούσε να χάσει αυτό το ματς με τον Παναθηναϊκό. Εξάλλου, το γεγονός ότι έκανε διπλές και τριπλές θεραπείας καθημερινά, έδειχνε πόσο πολύ ήθελε να αγωνιστεί στο ματς της 29ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Ομάδα: