ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 April, 2024 - 14:35

Categories: 

«Μάχιμος» ο Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό!

Τη στιγμή όπου μπαίνουμε στο πιο καθοριστικό κομμάτι της φετινής σεζόν τα προβλήματα τραυματισμών, μειώνονται στο ελάχιστον για τον Ολυμπιακό! Για να ακριβολογούμε, πλέον το απουσιολόγιο τείνει να γίνει ολόλευκο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, που έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και να εφαρμόζει τα πλάνα του απερίσπαστος στοχεύοντας την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση όλων των «όπλων που διαθέτει στη φαρέτρα του!
Συγκεκριμένα, ο Φιλίπ Πετρούσεφ ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις τρεις τελευταίες εβδομάδες ακι ως εκ τούτου αναμένεται να πραγματοποιήσει τη επανεμφάνισή του στα παρκέ στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι (7/4, 15:00, ΕΡΤ-3) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της τρίτης φάσης της Basket League

Αντίθετα, όπως τουλάχιστον είναι τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς. Έτερος Σέρβος σέντερ είναι καλά και προπονείται κανονικά μετά το χειρουργείο στο μετατάρσιο του ποδιού, αλλά μετά από περίπου δυόμιση μήνες απουσίας στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται.

Με τον Μιλουτίνοφ να προετοιμάζεται πλέον για την επιστροφή του στο παρκέ για το παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για την 34η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ομάδα: