ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 February, 2024 - 18:55

«Ορκισμένοι» για … τελικό στον Παναθηναϊκό!

Χαρακτήρα πρώιμου τελικού έχει αποκτήσει για τον Παναθηναϊκό η αποψινή κομβική  ρεβάνς Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:00, CS3).

Άπαντες στο στρατόπεδο των «πρασίνων» φέρονται να έχουν συνειδητοποιήσει ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι διακυβεύονται πάρα πολλά όσον αφορά την κρίσιμη συνέχεια της σεζόν, και δείχνουν αποφασισμένοι να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις, δίνοντας και την ψυχή τους για την πρόκριση στον τελικό μετά από διάστημα δύο ετών.

Στον Παναθηναϊκό, σε καμία περίπτωση δεν παρασύρονται από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ την δεδομένη χρονική στιγμή περνάει μία εύλογη αγωνιστική κάμψη. Κάθε άλο, αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι το σκορ της νίκης τους με 1-0 στην πρώτη αναμέτρηση της Τούμπας μπορεί να αποδειχθεί σε παγίδα εάν και εφόσον δεν φανούν απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Ο Τερίμ ξέρει ότι στο ματς αυτό παίζεται ένας τίτλος και είναι «μισή χρονιά Θέλει να σπάσει μια αρνητική παράδοση κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός. Θα δώσει ώθηση η πρόκριση αν κι εφόσον κατακτηθεί. Μιλάει με τους παίκτες για να τους αποβάλλει την ισοπαλία με τη Λαμία. Έχει τετ-α-τετ με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Είναι της ψυχολογίας προπονητής. Δεν τους φωνάζει ποτέ.

Τέλος αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» του Τούρκου προπονητή αφορά την εύρεση του αντικαταστάτη του τιμωρημένου Ρούμπεν Πέρεθ. Τα ενδεχόμενα για την ενδεκάδα είναι είτε να πάει ο Αράο στα χαφ, που δεν το βλέπω, είτε να αγωνιστεί σε ρόλο αμυντικού χαφ  ο Κώτσιρας, ή να μπει ο Ζέκα βασικός.  Όσον αφορά τον Φώτη Ιωαννίδη είναι απόλυτα έτοιμος.

Ομάδα: