ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 March, 2024 - 21:59

Categories: 

«Πέταξε» στα προημιτελικά το Περιστέρι!

Εκπληκτικό το Περιστέρι έκαμψε την αντίσταση της ποιοτικότατης Τενερίφης στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» και εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Χάποελ Ιερουσαλήμ από την Καρσίγιακα, πανηγυρίζοντας την ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του φετινού BCL το Περιστέρι bwin!

Σε μια αναμέτρηση που ήταν ντέρμπι καθ’ όλη τη διάρκειά της, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έδειξε χαρακτήρα και στάθηκε στο ύψος της περίστασης, πανηγυρίζοντας την σπουδαία νίκη με 90-82 και τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου της, εκμεταλλευόμενη την ήττα των Ισραηλινών με 98-87 στην έδρα της αδιάφορης βαθμολογικά Καρσίγιακα.

Κορυφαίοι για τους θριαμβευτές, οι οποίοι ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο με τρεις διαδοχικές ήττες αλλά κατάφεραν να ανατρέψουν όλα τα προγνωστικά παίρνοντας την πρόκριση, οι Κένι Γουίλιαμς (18π με 3/5 τρίποντα), Κασελάκης (18π), Ράγκλαντ (double-double με 15π και 14 ασίστ) και Μήτρου-Λονγκ (12π), ενώ για την Τενερίφη εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησαν Χουέρτας (31π) και Γκάι (26π).

 

Ομάδα: 
Διοργάνωση: